Klant ervaringen

Esmee Vis - 20 Oktober 2019

Beoordeling: 10

Marieke, ik wil je echt heel erg bedanken voor je hulp je woorden doen mij echt heel erg goed en kan gewoon weer positief vooruit kijken Dus nogmaals heel erg bedankt en tot de volgende keer als ik even met mezelf in de weg zit. Liefs Esmee

Gerritje - 17 Juli 2019

Beoordeling: 10

Beste Marloes, wat een mooie reading heb jij mij gegeven zo zuiver, oprecht. Ik heb prachtige inzichten mogen ontvangen... Het was een bijzonder consult Ik neem zeker nog eens contact met jou op. Bedankt jij bent een topper

Jeanet - 28 November 2019

Beoordeling: 10

Stephanie kon zo goed mijn energie op pikken en toe van de ander. Het was heel erg spott on. Ze heeft heel veel twijfels bij mij weg genomen. Vragen beantwoord. Heb echt een heel fijn gesprek gehad met haar. Als ik weet wat heb, zou ik zo weer bij haar aankloppen. Liefs Jeanet

Esmee - 17 Juli 2019

Beoordeling: 10

Niet normaal goed hoe je mij hebt geholpen met bepaalde dingen, ben gewoon zelf echt veel sterker komen te staan in het leven. Heb zoveel steun aan je gehad Stephanie ik kom nog regelmatig terug bij je voor een goed gesprek. Liefs Esmee

Simone - 17 Juli 2019

Beoordeling: 9

Petra, ik wil je bedanken voor het consult van zojuist. Ik heb lovende reviews gelezen dus vertrouw erop dat jouw voorspellingen uit zullen komen... Ik ben erg benieuwd In ieder geval heb je herkenbare dingen verteld. Je bent een erg prettig persoon om mee te praten. Ik voelde mij meteen heel rustig en prettig. Ik spreek je snel weer. Groetjes, Simone

irene - 17 November 2019

Beoordeling: 7

hallo dirk ,ik,ben 62jaar,,mijne man is overleden 14 november 2016 ,,zal ik gelukkig leven ,, nieuwe vriend zal leren kennen? vriendelijke groeten ,,,irene

Manouk - 20 Juli 2019

Beoordeling: 9

Echt wat een gaves heb jij Dirk, ben helemaal verbaasd wat je allemaal over mij kon zeggen en ben er wel een beetje stil van. Echt super bedankt nogmaals

Wilma - 17 Juli 2019

Beoordeling: 10

Ik was eigenlijk gewoon nieuwsgierig. En wat denk je? Hij heeft het gewoon goed Dankjewel Dirk

Kellie - 17 Juli 2019

Beoordeling: 9

Lieve Rogier, dank je voor het mooie consult. Heel verfijnd voelde je alles aan bij mijn vriend. En de omstandigheden bij ons. Zijn emoties, zijn gevoelens.. Alles. Ook onze karakters kon je heel mooi omschrijven. Een topper

- 14 Juli 2019

Beoordeling: 10

Ik heb Nathan zojuist gesproken over het feit dat hij gister een voorspelling deed voor mij, en dat die al gisteren is uitgekomen. WOW Allebei hadden we dit niet zo snel verwacht. Ik vind de gesprekken me jou zo bijzonder en spontaan. Zonder dat ik ook maar iets aan info gaf wist u genoeg te vertellen over de situatie Dank u wel Nathan...

Layla - 17 Juli 2019

Beoordeling: 9

Lieve Sophie, hartelijk dank voor ons fijne gesprek van zojuist. Jij voelt de dingen zo haarscherp aan en hebt mij met jouw inzichten heel erg geholpen. Het wordt qua werk een uitdagend jaar, maar ook een mooi jaar met al het nieuws op mijn pad Nogmaals dank, jij hoort mij zeker weer Layla

lucienne - 06 November 2019

Beoordeling: 10

dank je wel Sander je heb naar mij geluisterd en mij meer inzicht gegeven

Rebbeca - 18 Juli 2019

Beoordeling: 10

Sander vertelde mij dat ik een gave bij mij draagt. Hij heeft mij hier echt mee geholpen. En we gaan nog steeds verder. Ik ben er heel tevreden mee.

Christine - 08 Oktober 2019

Beoordeling: 10

Piet heeft mij de laatste maand al zo goed geholpen, Bedankt voor al de tijd die je in mij al gestoken hebt, en nog in steekt.

Sandra - 17 Juli 2019

Beoordeling: 10

Dankjewel voor jouw tijd. Eerlijk, direct en duidelijk. Dat is wat een mens nodig heeft.

Larissa - 18 Juli 2019

Beoordeling: 9

Bedankt voor je hulp, ik ben weer gelukkig met mijn vriend

Cecile - 19 Juli 2019

Beoordeling: 10

Lieve Kim, wat fijn om weer even rust in het koppie te krijgen wat betreft zo een mooi maar pittig zielenproces, wat heerlijk dat jouw intutie zo overeenkwam. Veel liefs, Cecile

Antoinette - 16 Juli 2019

Beoordeling: 10

Lieve Frans, door u goede advies en raad mijn kluis sleutel terug gevonden precies op de omschreven plek helemaal top Kunnen we nu op vakantie met paspoort. Super

Mylene - 04 November 2019

Beoordeling: 10

Dank u voor de super hulp, heb helaas geen . Geld meer voor credits😪

Jamie - 19 Juli 2019

Beoordeling: 9

Zo wat een fijn gesprek Freek, kan niet anders zeggen dat ik echt heel erg blij ben met dit gesprek het heeft me super sterk gemaakt. Dankejwel

Raymond - 15 Augustus 2018

Beoordeling: 10

Doordat jij mijn naamgenoot was had ik meteen al een klik met jou, alsof dit zo had moeten zijn, niet te geloven, ongelofelijk wat jij kan, ik had nooit meer verwacht te spreken met mijn overleden vriendin, maar dankzij jou heb ik met haar kunnen communiceren. Dankjewel Raymond.

Ronny - 05 December 2018

Beoordeling: 10

WOW, wat ben ik verrast door jouw goede zorgen. Je bent een engel Chantal.

Richard - 27 November 2018

Beoordeling: 10

Ze heeft mij echt goed geholpen. Ik ben haar hier echt dankbaar voor. En ik ga zeker verder met Chantal.

Jessica - 22 December 2018

Beoordeling: 10

Amazing Raymond echt waar, jij kan praten zoals geen ander kan. Hoe jij dingen verwoord is echt zo puur dat het gewoon eng is. Jij verstaat je vak zeer goed, ga vooral zo door!

Elsje - 19 December 2018

Beoordeling: 10

Dag lieve Raymond, wat een fijn en verhelderend gesprek heb ik met jou gehad! Jij hebt mij echt goede antwoorden gegeven alhoewel ik niet met alles even blij was maar nu is alles wel zo veel malen duidelijker. Daanaast zit ik hierdoor meteen al lekkerder in mijn vel! Als ik weer eens wat te vragen heb, ben jij de eerste waar ik contact mee opneem. Hartelijk bedankt.

Mark - 16 December 2018

Beoordeling: 10

Hoi Raymond, dank je wel voor ons gesprek weer. De eerste keer dat ik bij je kwam zat je al met alles juist en nu weer. Je ziet precies wat er speelt, en ik ben heel erg blij met ons gesprek. Duidelijk en ook erg in detail. Ik spreek jou snel weer Raymond.

Rixt - 11 November 2018

Beoordeling: 10

Mijn vader is na een lang ziektebed 3 maanden geleden overleden, nu zat ik hierna nog met diverse vragen en heb toen voor mezelf besloten om de hulp van een medium uit te proberen, ik heb met Raymond gesproken en hij heeft op wonderbaarlijke wijze contact gemaakt met mijn vader, ik heb er echt geen woorden voor. Dank je wel hiervoor en ook voor de antwoorden die ik met behulp van jou heb kunnen krijgen.

Merle - 23 December 2017

Beoordeling: 10

Heb een superfijn gesprek gehad met Raymond. Hele duidelijke en eerlijke antwoorden gehad waar ik zeker iets mee kan en ga doen. Hij is echt supergoed! Dankjewel en tot gauw! Liefs

Mylene - 05 November 2019

Beoordeling: 10

Ja graag mag u dat delen

Baudina - 11 September 2017

Beoordeling: 10

Bedankt voor jouw tijd. Ik kom vanavond nog terug.

Karin - 13 Maart 2017

Beoordeling: 10

Keer op keer wordt ik overdonderd door jouw gave's, bedankt en daarom laat ik hier een aanbeveling voor jou achter Raymond, niet allemaal met Raymond gaan chatten want dan heeft hij geen tijd meer voor mij. X

Andries - 11 Januari 2017

Beoordeling: 10

Beste Raymond, bedankt voor al je hulp bij de vragen voor mijn dierbaren, je hebt me onwijs goed geholpen. Ik kom zeker binnenkort nog een keer bij je. Tot gauw!

Gerard - 27 Juni 2019

Beoordeling: 9

Hans heeft mij ontzettend geholpen

Petr - 31 Juli 2019

Beoordeling: 10

Mijn moeder is 1 5 jaar geleden gestorven.

Petr - 31 Juli 2019

Beoordeling: 10

Mijn moeder is 1 5 jaar geleden gestorven.

Ingrid - 14 Juli 2019

Beoordeling: 9

Mijn twijfel om een medium aan te spreken was groot, maar ik heb het toch gedaan. Ben terecht gekomen bij Tanja, en geloof mij het is het echt meer dan waard geweest. Zij heeft mij weer een goed gevoel gegeven over mijzelf.

Daan - 22 Augustus 2019

Beoordeling: 9

Super bedankt Freek voor je goede en positieve dingen die mij echt heel erg goed hebben gedaan. Ben echt sterker eruit gekomen en tot snel

Fitzgerald - 01 December 2019

Beoordeling: 10

Ik heb geen credit meer bedank dat u mij goed heeft geholpen. Ben u echt heel erg dankbaar.

Christiaan - 13 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Chantal, wat ben jij een kanjer! Recht door zee en to the point daar hou ik van. Jij voelt de dingen haarfijn aan. Jij geeft vertrouwen en bent standvastig in je waarnemingen ga door met je mooie werk. Voor mij ben je jij een topper Chantal.

Esmee - 29 Juli 2019

Beoordeling: 10

Je bent geweldig

Geweldig medium - 27 Juli 2019

Beoordeling: 9

Ik ben zo blij dat ik je gesproken heb Youri en heb weer een hele positieve energie door jou dankjewel

Milan - 21 Juli 2019

Beoordeling: 9

Ik sta toch elke keer weer versteld van deze kunsten van de mediums dankjewel Youri

Denise - 27 Juli 2019

Beoordeling: 9

Super bedankt voor je open en goede reading ben echt super blij met je

Eelco - 23 Juli 2019

Beoordeling: 9

Je bent geweldig Mathilda, echt kan niet anders zeggen ben heel erg blij met het gesprek en het doet me echt goed je gesproken te hebben

Kees - 21 Juli 2019

Beoordeling: 10

Als ik zei dat er wonderen bestonden dan ben jij mij wonder Mathilda je geeft exact de antwoorden die ik nooit had verwacht echt ik ben verbaasd

Guido - 29 Juli 2019

Beoordeling: 10

Ik wil ook mijn enthousiasme over jou delen met de mensen die je pagina bezoeken. Je bent een echt medium en niet de minste. Verbaast was ik over je kennis en je gave. Wat je hebt voorzien is uitgekomen. Duizend maal dank...

Nathalie - 15 Oktober 2019

Beoordeling: 10

Hoi johanna wil heel graag weten wat hij wil kun je mij dat vertellen aub wat voelt hij maar kan nu helaas geen credits kopen gr nathalie

BOB - 17 Augustus 2019

Beoordeling: 10

Super goede medium super bedankt

Anouk - 23 Augustus 2019

Beoordeling: 10

Net nieuw hier maar super tevreden over zijn kennis

lucienne - 19 Oktober 2019

Beoordeling: 9

Simon heeft mij wat meer inzicht gegeven op mijn vraag en helpen mijn verdriet te verwerken

lucienne - 19 Oktober 2019

Beoordeling: 9

Simon heeft mij wat meer inzicht gegeven op mijn vraag en helpen mijn verdriet te verwerken

Anita - 02 Oktober 2019

Beoordeling: 9

Net een gesprek met Simon gehad en moet zeggen ben echt in shock wat die allemaal wist. Super bedankt

Amanda - 06 Oktober 2019

Beoordeling: 10

Voor mij ben je de nummer 1 liefs Amanda

Chris - 13 November 2019

Beoordeling: 9

Ik ben je zeer dankbaar voor de droomverklaring die je me kon bieden. Alles is meteen een stuk duidelijker geworden en mocht ik weer een vraag hebben dan kom ik uiteraard bij jou terug.

Joost - 21 Juli 2019

Beoordeling: 10

Echt ik vind je wel een van de beste super bedankt en tot snel Johanna

Milan - 20 Juli 2019

Beoordeling: 10

Heel erg mooi gedaan van je Brigitte een DIKKE 10

Henk - 26 Augustus 2019

Beoordeling: 7

Nog geen ervaring

Agnes - 20 Juli 2019

Beoordeling: 9

Bedankt Antonio

Serge - 13 Augustus 2019

Beoordeling: 7

Op zoek naar geluk

Esmee - 19 Juli 2019

Beoordeling: 10

Super bedankt Lisa, heb zo een moeilijke tijd achter de rug. Maar je hebt echt heel erg gelijk gehad dit heeft me een veel sterkere vrouw gemaakt.

Hans - 19 Juli 2019

Beoordeling: 10

Echt niet normaal wat jij allemaal eruit heb weten te krijgen heb nog kippenvel van ons gesprek, kom zeker vaker bij je terug Groetjes Hans

Ingrid - 22 Augustus 2019

Beoordeling: 10

Een man met een gouden hart een duidelijk advies een bijzondere man goed is zijn adviezen als ik een 20 kon geven was hij voor Jaap

Sonja - 23 Juli 2019

Beoordeling: 10

Beste Jaap net klaar met een hele mooie reading met jou Echt het doet me deugt dat je er zo veel vanaf weet en mensen ook echt kunt helpen Dankjewel en tot snel

Inge - 19 Juli 2019

Beoordeling: 9

Kan niet anders zeggen ben echt tevreden met jouw reading Jaap

Tineke - 19 Juli 2019

Beoordeling: 10

Heb je zo net gesproken over een voorstelling die je hebt gedaan een tijdje terug. Ik zou een oude vriend tegenkomen die gevoelens voor mij had. Ik kon het niet plaatsen Tineke, omdat ik geen mannelijke contacten had. Maar ben pas een oude vriend tegengekomen en alles klopte gewoon. Wauw erg bijzonder dit. Als de rest uitkomt, laat ik het weten...

Katja - 20 Juli 2019

Beoordeling: 9

Super fijn gesprek met je gehad Bart dankjewel voor je goede antwoorden

Sandra - 21 Juli 2019

Beoordeling: 10

Ik was heel blij met de reading van Brigitte ze heeft me duidelijke antwoorden gegeven ik hoop dat dat ze voelde ook uit zal komen vond het een hele mooie reading dankjewel Brigitte

Erwin - 11 December 2019

Beoordeling: 10

Haar reading was meteen raak. Ik kreeg metten de antwoorden die ik zocht. Ik weet nu wat ik moet doen. Echt super bedankt. Ik had geen betere uitkomst kunnen dromen.

Peter - 20 Juli 2019

Beoordeling: 10

Hoi Marga, ben heel erg blij dat ik met jou een gesprek heb kunnen voeren. Echt heel erg fijn gevoel bij gehad en vind het echt super fijn dat je zoveel weet

Pim - 16 Augustus 2019

Beoordeling: 10

Goed inlevingsvermogen , met daarbij de juiste antwoorden om je pad te vervolgen . Dank je wel peggy

Sascha - 20 Juli 2019

Beoordeling: 9

Heel erg fijn gesprek met je gehad zou het zo nog 1000 keer overdoen, echt kippenvel hoe je bepaalde dingen kan oproepen

Roos - 20 Juli 2019

Beoordeling: 10

Bedankt Irma, voor jouw oprechte advies, wij houden contact. Lieve mensen ervaar Irma en jullie zullen versteld staan van haar gave, haar inzicht en voorspellingen zijn indrukwekkend en komen ver op haar woorden uit...

Nathalie - 24 Oktober 2019

Beoordeling: 10

Brigitte hij heeft het besluit genomen maar denk dat hij er helemaal niet achter staat klopt dat we hebben nu al vier dagen geen contact met elkaar zou je mij nog een bericht kunnen sturen kan nu niet opwaarderen en wil graag antwoord

Fleur - 11 December 2018

Beoordeling: 10

Hoi Chantal, bedankt voor het fijne maar vooral ook goede gesprek ik zat namelijk echt diep in de put. Jij gaf precies aan waar het probleem zat. Geweldig voel me weer helemaal fijn nu. Dank je wel Chantal.

Bert - 17 December 2018

Beoordeling: 10

Chantal heeft mij een geweldige foto reading gegeven, het was één waar ik alleen van had kunnen dromen maar nu werd het ook nog eens werkelijkheid. Ik ben zo blij met wat zij over die foto vertelde. Ik ben haar heel dankbaar hier voor. Dank je wel Chantal

Manon - 22 Augustus 2019

Beoordeling: 10

Wat was het weer een super fijn gesprek en wat ben je toch goed

Saar - 09 Juli 2017

Beoordeling: 10

Laila is echt bijzonder, ik had niet gedacht dat ze zich zonder enige verdere informatie zo veel over mij kon weten.

Lauren - 26 November 2018

Beoordeling: 10

Ik heb nu een aantal keer met je gesproken op de chat maar ik beveel je bij iedereen aan. Super hoe behulpzaam je bent en ook altijd kom je met goede raad.

Hannah - 10 November 2018

Beoordeling: 10

Ik had niet verwacht dat iemand van jouw leeftijd al zo'n goede paragnost kon wezen, dankjewel!

Ruben - 01 September 2018

Beoordeling: 10

Laila, je hebt echt een bijzondere gave. Ik ben nog niet eerder iemand tegengekomen die met zoveel inzicht mij een reading kon geven, je hebt me geholpen zoals niemand anders kan, daar ben ik van overtuigd!

Hailey - 12 Juni 2018

Beoordeling: 10

Bedankt voor je hulp Laila, ik kan nu zoals jij het noemt mijn 'gave' beter uiten en er beter mee omgaan!

Hugo - 19 Januari 2018

Beoordeling: 10

Bedankt voor jouw tijd Laila. Ik heb er echt wat aan gehad! Ik kom vanavond nog bij jou terug.

Lieke - 04 Januari 2018

Beoordeling: 10

Ik heb met Laila veel meer inzicht gekregen door mijn dromen te begrijpen. Daarnaast weet ik nu beter wat ze inhouden en wat sommige dingen betekenen.

Marjolijn - 21 Mei 2017

Beoordeling: 10

Zo jong en nu al zo veel kennis!

Hilde - 03 December 2018

Beoordeling: 10

Toen Laila mijn foto zag, voelde zij zonder dat ik ook maar één woord had gezegd wat er met mij aan de hand was! Ik raad daarom ook iedereen die met wat voor probleem dan ook zit eerst contact met Laila op te nemen.

Noud - 15 Mei 2017

Beoordeling: 10

Prachtige meid en ze bied daarnaast een zeer verruimend inzicht.

Mason - 11 April 2017

Beoordeling: 10

Bedankt voor al je goede zorgen en je betrokkenheid!

David - 16 Juli 2019

Beoordeling: 9

Mijn geboorte datum is 15 11 1967 ik hoop toch dat mij iemand wild helpen 😢😢😢😢 patrick gr david

Patrick - 16 Juli 2019

Beoordeling: 9

Die man is goed hij heeft al een paar dingen gezegd wat waar is ik wil wel nog meer weten zoals als mijn ex nog ooit trug komt ma het nu niet zoveel geld om verder te gaan mijn ex heet Nele

Harry - 16 December 2018

Beoordeling: 10

Ik wil je graag nog bedanken voor je reading David, super hoe duidelijk en rustig jij dingen helder maakt voor mij, hier kan ik eindelijk mee verder.

Marc - 09 September 2018

Beoordeling: 10

David wat ben jij geweldig, je weet me precies te raken op de juiste punten en ongelofelijk wat je kan zonder dat ik daadwerkelijk bij je ben.

Jolanda - 07 Februari 2018

Beoordeling: 10

Ik was zeer sceptisch maar o wat heb ik mij vergist, ik wou dat ik je eerder had gevonden.

Noor - 28 November 2018

Beoordeling: 10

Ik had regelmatig het gevoel dat er entiteiten in mijn huis waren, en hebt toen contact gezocht met Laila, zij heeft mij geleerd hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Zij vertelde mij ook dat ik waarschijnlijk hoog sensitief ben, en begeleid mij nu om te leren wat ik moet doen om daar niet bang voor te zijn. Laila is een supermedium

Lianne - 05 December 2018

Beoordeling: 10

Wat een openbaring was dit, had dit veel eerder moeten doen!

Mariette - 17 Mei 2017

Beoordeling: 10

In één woord wauw! Wat David wel niet uit een simpele foto kan halen aan informatie. Echt niet normaal, geweldig!

Chantal - 12 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Marieke, ik wil jou bedanken voor de goede reading die je mij hebt gegeven, je hebt mij dingen laten inzien die ik eigenlijk ver had weggestopt. Ik wil jou hartelijk bedanken hiervoor, wij hebben zeker nog eens contact.

Bert - 20 Juli 2019

Beoordeling: 10

Zo Marieke, wat ben ik toch weer super blij je gesproken te hebben je weet wel echt precies hoe het in het leven gaat en ben zo blij wat je er allemaal weer hebt uitgehaald dankjewel

Anna - 08 Januari 2019

Beoordeling: 8

Lieve Marieke wat ben ik blij dat ik een tijdje met jou heb kunnen spreken, vond het echt fijn! Je voelde de dingen goed aan. Bedankt voor alle wijze woorden en leerzame tips die je mij hebt kunnen geven.

Siegrid - 21 December 2018

Beoordeling: 10

Hoi Marieke, wil je bij deze hartelijk danken voor al jouw inzichten die jij mij hebt gegeven, je zat direct al op het goede spoor het klopte allemaal! Je was duidelijk en direct op een zeer prettige manier. Je waarnemingen zijn zo goed je bent echt een topper! In alles wat je ziet en voelt. Marieke je bent echt een aanrader, en erg fijn om mee te spreken.

Frank - 16 December 2018

Beoordeling: 10

Hi Marieke, hoe je het doet weet ik nog steeds niet, maar ik voel me als herboren. Ik ben begonnen met wat ruimer en vanuit een ander perspectief naar mijn situatie te kijken en jouw adviezen hebben mijn horizon meer dan verbreed. Dank je wel Marieke.

Shirley - 14 December 2018

Beoordeling: 7

Dagelijks kom ik hier voor Marieke, helaas is ze niet altijd direct beschikbaar maar ze is het wachten zeker waard.

Rixt - 13 December 2018

Beoordeling: 10

please Marieke ik zie dat u ofline bent ik had zo gehoopt dat u er zou wezen nu ik heb uw raad nodig.

Chris - 13 December 2018

Beoordeling: 10

ben erg blij met de antwoorden tot nu toe dit geeft me energie

Teun - 01 Mei 2018

Beoordeling: 10

Ik wist niet zeker meer of ik wel met mijn vrouw door moest gaan, uiteindelijk met behulp van Marieke besloten om te stoppen en alleen verder te gaan, dankjewel dit is uiteindelijk het beste geweest en ik had het al veel eerder moeten doen.

Lucas - 08 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Laila, ik wil jou bedanken voor al jouw verruimende inzichten en het guduld wat je me bood op de momenten dat ik daar naar verlangde maar het niet goed kon benoemen. Voel mij na ieder gesprek met jou altijd weer een stuk frisser. Daarnaast kan ik nu zeggen dat het eindelijk goed gekomen is tussen mijn ex-vriendin en mij. Ik vind je een echte topper Laila.

Carolien - 26 November 2017

Beoordeling: 10

Expres voor Marieke gekozen omdat ik een goed gevoel had bij haar. Zij is lief, open en duidelijk in haar antwoorden. Dank je wel Marieke.

Daan - 11 September 2017

Beoordeling: 10

Ik ging met de foto van mijn gezien naar haar toe. Kijken waarom het zo gelopen is zoals het loopt. Maar ik kan jou vertellen, ze kan veel zien! Ga jij het ook proberen?

Lotte - 28 Februari 2017

Beoordeling: 10

Marieke, ongelofelijk dat jij op basis van een foto zo veel kan vertellen over iemand!

Ria - 08 Januari 2019

Beoordeling: 8

Je mag dan wel wat ouder zijn maar het lijkt wel alsof je daardoor juist ook meer ervaren bent. Ik heb veel aan je gehad, bedankt daarvoor. Ik moet alles ff laten bezinken maar kom zeker binnenkort weer eens bij je terug.

Spophie - 21 December 2018

Beoordeling: 10

Superblij dat ik gekozen had voor Laila! Zelfs hele fijne oefeningen geleerd die achteraf zo simpel bleken te zijn. Zij bracht mij gelijk tot rust en voelde me goed aan. Ik zal dit gesprek niet snel vergeten. In één woord geweldig!

Guusje - 19 December 2018

Beoordeling: 10

Hoi Laila, dank je wel. Ik kan mij voorstellen dat ik inmiddels bijna een stalker ben voor je, dankzij jou worden al mijn vragen goed en eerlijk beantwoord en luistert gelukkig naar mijn verhaal. Nogmaals mijn dank, Guusje

Gabriella - 16 December 2018

Beoordeling: 10

Hoi Laila, Ik had me geen mooier consult kunnen wensen en de goede raad die je mij hebt gegeven, echt fantastisch! Je hebt correcte dingen over het verleden gezegd. Ik heb terug vertrouwen in de toekomst en weet nu dat het goed zal komen zowel op het werk als met hem.

Roxanne - 28 Oktober 2017

Beoordeling: 10

Duidelijk eerlijk en lief! Thanks schat!

Anoniem - 31 Januari 2017

Beoordeling: 10

Door meerdere dingen die ik in het verleden heb meegemaakt liep ik tegen meerdere psychologische blokkades op, hierop heb ik besloten om contact op te nemen met David. Hij bood mij verlichting en ik heb soms het idee dat er helemaal geen blokkades meer zijn.

Ritta - 19 December 2018

Beoordeling: 10

Superfijn gesprek heb ik gehad met Chantal, ik wou dat ik haar eerder had gevonden. Chantal is vanaf de start heel duidelijk en transparant naar mij geweest iets wat ik zeer waardeer en ook nog niet veel vaker had meegemaakt. Het gaf mij niet alleen kracht maar veel meer dan dat. Hartelijk dank Chantal

Famke - 08 Januari 2019

Beoordeling: 10

Lieve Roos, Je bent een bijzonder geweldig mens. Je hebt mij geholpen met verlies van mijn ouders vragen zijn beantwoord waar ik geen raad mee had of wat ik moest doen. Even terug blik na het verleden en een helpende hand naar de toekomst. Ben rustiger geworden in mijn hoofd en slaap al weer 2 nachten ongelooflijk. Roos is een aanrader Dankje wel voor alles. Liefs

Liz - 09 April 2018

Beoordeling: 10

I had a lot of problems in my life because of things that happened in the past, Jason was able to clear most of these things which made my life a lot easier and it basicly took the weight of my shoulders.

Levi - 08 December 2018

Beoordeling: 8

Lieve Ria, pas een reading aangevraagd bij je en alhoewel ik sommige dingen graag anders had gezien valt het nu allemaal meer op zijn plaats. De reading gaf ook meer duidelijkheid op financieel vlak. Daarnaast vind ik het fijn dat ik vervolgens nog gewoon een vraag kan stellen want ik begreep niet alles de eerste keer maar naar ons gesprek was alles zeer verhelderend.

Lisanne - 05 December 2018

Beoordeling: 10

Ik had dit veel eerder moeten doen, soms dan blijkt achteraf dat twijfelen alleen maar meer energie kost.

Henny - 03 December 2018

Beoordeling: 10

Ria ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische foto reading die je mij gegeven heb. Hierna werd direct een hoop duidelijk en had ik ook wel vrij snel door wat ik verkeerd deed.

Loes - 28 November 2018

Beoordeling: 10

Ik ben zelf hoog sensitief en vind het fijn om dan te kunnen spreken met anderen die net als mij ook een gave hebben. Ria heeft mij met een stukje coaching en begeleiding verder kunnen helpen waardoor ik nu alles nog beter waar kan nemen.

Liske - 26 November 2018

Beoordeling: 10

Ik heb je inmiddels ook bij de rest van mijn familie aanbevolen want ik heb het idee dat er veel meer mensen baat zouden hebben bij een spiritueel coach.

Henny - 16 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Roos, precies wat ik nodig had om de goede wolf weer een beetje te kunnen voeden. De puurheid is zichtbaar in je ogen en hoorbaar in je stem en woorden. Bedankt dat jij mij niet. Je raakt dat wat ik vanbinnen voel.

Lieke - 04 Oktober 2018

Beoordeling: 10

Thanks for connecting to my husband who passed away last year, I had so much questions which stayed unawnsered untill you where able to connect really remarkable thing you did there.

Redan - 15 December 2018

Beoordeling: 10

Al jaren voel ik de aanwezigheid van iemand die ik niet fysiek kan aanraken in mijn leven maar wel degelijk aanwezig is. Ik ben bijvoorbeeld een keer van de trap gevallen en viel voorover en vloog met mijn hoofd richting een bench voor de hond en ik voelde twee onzichtbare handen mij duwen in de lucht en ben toen net naast de bench terecht gekomen. Iedereen verklaarde me voor gek dat ik twee handen voelde, totdat ik met Roos sprak, ze begreep me meteen en dankzij haar weet ik dat het om mijn overleden opa die ik nooit gesproken heb, echt super fijn, ik voel nu zijn aanwezigheid steeds meer en steeds beter en ik wil het liefst met hem kunnen communiceren, ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken met behulp van Roos.

Francien - 29 Juni 2017

Beoordeling: 10

Nog bedankt voor de raad die jij me gaf Roos. Ik hoop dat er snel een mooie baan voor mij in het verschiet ligt, jij hebt mij daarbij geholpen en ook met mijn man. Kom zeker nog een keer terug was een geweldig consult Roos.

Hein - 01 Mei 2017

Beoordeling: 10

Ik heb het gevoel wanneer ik bij mijn ouderlijk huis op zolder kom mijn vader daar aanwezig is die 15 jaar geleden overleden is. Mijn gevoel werd bevestigd en ik heb met mijn vader gecommuniceerd via Roos.

Joop - 17 Juli 2019

Beoordeling: 10

Echt super tevreden en ben echt wel weer een stuk wijzer geworden, dankjewel voor je fijne consult

Elsemiek - 22 Januari 2019

Beoordeling: 6

Chantal wat ben jij een warme maar vooral ook bijzondere vrouw, je leest mijn gestuurde foto's spat zuiver en daarnaast is het ook altijd raak met de door jou gegeven aanwijzingen.

Otto - 22 December 2018

Beoordeling: 7

Normaal ben ik niet zo van de reacties plaatsen of recenties, maar in dit geval heb jij het ook echt verdiend. Jij wist tot in de kern van het probleem te komen en je biedt dan ook nog een begeleiding. Een en al positiviteit, dank je wel medium Chantal.

Miranda - 19 December 2018

Beoordeling: 10

Hey Chantal, dank je voor het mooie zuivere consult en de goede raad die jij me gegeven hebt. Je hebt correcte dingen over het verleden gezegd, ik heb inmiddels dan ook weer volledig vertrouwen in de toekomst en weet nu dat t goed zal komen op het werk.

Esmee - 11 September 2018

Beoordeling: 10

Thanks Jason I hope to chat soon again.

Ingrid - 12 Oktober 2018

Beoordeling: 10

This reading is probably one of the best I ever experienced.

Erwin - 11 December 2019

Beoordeling: 10

Ik heb een hele goede reading gehad en ik kan hier heel goed mee verder. In het begin was een beetje sceptisch maar van het eerste antwoord was ik heel BLIJ. Zonder dat ze mij kent wist zij precies alles te vertellen wat ik zocht.

Berendina - 15 Mei 2018

Beoordeling: 10

Evelien heeft mij enorm goed geholpen. Ik kom snel weer bij je terug.

Dennis - 22 Augustus 2019

Beoordeling: 10

In een woord... Fascinerend ... Een hele ervaring. zowel het automatisch schrift als de healing. Het heeft veel duidelijkheid ontspanning en lucht gegeven. Een aanrader, echt Evelien, bedankt...

Mirjam - 04 Maart 2019

Beoordeling: 6

ik vind je echt tof

Anna - 23 December 2018

Beoordeling: 8

Lieve Evelien, hier een berichtje van mij omdat jij het zo verdient. De antwoorden die jij mij geeft zijn altijd kloppend. Soms vind ik het gewoon bizar welk inzicht jullie mij bieden maar wou dit gewoon laten weten bedankt!

Annoniem - 13 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Evelien, ik dank je voor de inzichten die je mij tot nu toe hebt gegeven. Het gesprek voeld altijd zeer vertrouwd.

Conny - 08 December 2018

Beoordeling: 10

Ik heb al veel vreemde praatjes gehoord maar Evelien, het klopt dan ook altijd wat je zegt en ik begrijp het nu ook veel beter. Ik blijf dan ook bij jou terugkomen. Je bent een echte super coach. Dank voor alles wat je voor mij doet en gedaan hebt Evelien

D en S - 30 Augustus 2018

Beoordeling: 10

Wij (Dirk en Sita) hebben laatst dezelfde bizarre droom gehad, we hebben gesproken met jou over deze droom en dankzij jou weten we nu wat de betekenis was. Onwijs bedankt!

Ilona - 04 Juni 2018

Beoordeling: 10

Ik heb heel sterk het gevoel dat ik niet op het juiste pad ben. Dat er iets anders op mij staat te wachten. Maar kan het niet plaatsen.

Rinus - 10 Maart 2018

Beoordeling: 10

Nu had ik altijd al wel wat spirituele gevoelens bij mijn dromen maar kon het nooit plaatsen, een gesprek met Evelien bood mij de verlichting en de aanknopings punten die ik nodig had. Lichtgidsen hadden mij waarschijnlijk al de kant van Evelien opgedreven want dat ik bij haar kwam was niet meer een verrassing volgens mij?

Rick - 21 December 2018

Beoordeling: 10

Hi Jason, I wanted to thank you again and leave you a good review because you deserive that. I never could expect anything because it was something new for me but you convinced me so hard! I know now it all has a reason this helps me to relax when something happens again.

Vivianne - 15 Februari 2018

Beoordeling: 10

In jouw profiel staat dat vragen over de toekomst gesteld mogen worden, dus ik heb gevraagd wanneer ik een leuke man ga tegenkomen voordat er een nieuwe volle maan was, het is nu ruim 3 weken later en ben vorige week een leuke man tegengekomen en hebben gisteren afgesproken. En hij is echt zo leuk!

Anke - 21 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Mirjam, je bent een echte topper, je zag binnen no time waar mijn pijnpunten zaten. Heel stil wordt je daarvan en het geeft ook zoveel rust omdat je alles vanuit die realiteit weet te benaderen en dat de voorspellingen ook kloppen, jij ziet echt de toekomst, het verleden en heden. Heel veel dank liefs Anke.

Frank - 12 Oktober 2018

Beoordeling: 10

Jij bent echt one of a kind, heel mooi hoe je omgaat met bepaalde situaties, onwijs bedankt voor de tijd en moeite.

Aaron en Lisanne - 04 Oktober 2018

Beoordeling: 10

Wij wouden samen een visie op ons leven. En die hebben jij ons kunnen gegeven! Goed bezig. Wij komen snel terug

Esmeralda - 11 September 2018

Beoordeling: 10

Ik wou altijd al contact met mijn lieve opa die veel te jong overleden is. En dat heb jij voor mij waar kunnen maken. Emotioneel maar ook zo veilig mijn dank is meer dan groot.

Veronique - 09 April 2018

Beoordeling: 10

Ik ben nog steeds onder de indruk van de voorspellingen die momenteel nog dagelijks uitkomen.

joost - 01 December 2019

Beoordeling: 9

Wat een magie heeft deze man kan niet anders zeggen ben echt veel meer dingen duidelijk geworden bedankt voor je super sterke en krachtige gesprek