Klant ervaringen

Frank - 04 Oktober 2021

Beoordeling: 10

Lieve Marieke, wil jou nog hartelijk danken voor de fijne gesprekken. Je bent een lieve vrouw en vriendin voor het leven, zal je niet vergeten X

Soha - 31 Maart 2021

Beoordeling: 8

good

Nathalie - 15 Oktober 2019

Beoordeling: 10

Hoi johanna wil heel graag weten wat hij wil kun je mij dat vertellen aub wat voelt hij maar kan nu helaas geen credits kopen gr nathalie

Dyana - 09 April 2020

Beoordeling: 10

Ik vind haar eerlijk

martin hulme - 31 Mei 2020

Beoordeling: 10

hello Johanna...im Martin and im pleased to meet you too :)i read your words ..not just once and 1stly may i say , thankyou for them i saw your gift in them if im honest ive been looking to talk to a like minded person , not for any help or to waiste special ppls time ..from my heart i cant goto ur main page to talk just yet but if i may call to you and ....say hello with a dashing of out of this world conversation that i know will equal ur message in return and i think a peace will be made from it .have a lovley time on here and from a message to i know im going to the right for this i look forward to it ... martin hulme

Elena - 13 Augustus 2020

Beoordeling: 10

Unfortunately I can't send another message because I don't have anymore credits. But my boyfriend's birthday is January 28th, 1978. I am so grateful I found you.

Julie - 01 Oktober 2020

Beoordeling: 10

De beste was direct en bracht meer inzicht in waarom bepaalde dingen zo lopen! Echt aanraader niet anderen die op bepaalde themas blijven of blijven vragen zonder heldere aantwoord! Johanna is echt direct en krachtig met haar aantwoordn

Tom - 14 Februari 2021

Beoordeling: 10

Badankt voor mijn reading. Er zijn punten die naar boven kwamen waar ik eventjes verschoten van ben .Je bent heel direct en dat spreekt mij aan .Je blijft mijn aanrader in de toekomst .Tom

Soha - 31 Maart 2021

Beoordeling: 8

good

Jennifer - 01 Februari 2024

Beoordeling: 9

Ik zat er even doorheen en fijn dat ik even kon praten met Youri. De fijne energie van Youri kwam zeker naar voren! Hij heeft mij gerustgesteld en mij goed geadviseerd wat te doen. Advies zal ik zeker oppakken en laat je weten hoe het is gegaan. Nogmaals bedankt youri

ferry - 03 Juli 2023

Beoordeling: 10

🌹❤️

Milan - 20 Juli 2019

Beoordeling: 10

Heel erg mooi gedaan van je Brigitte een DIKKE 10

Sandra - 21 Juli 2019

Beoordeling: 10

Ik was heel blij met de reading van Brigitte ze heeft me duidelijke antwoorden gegeven ik hoop dat dat ze voelde ook uit zal komen vond het een hele mooie reading dankjewel Brigitte

Nathalie - 24 Oktober 2019

Beoordeling: 10

Brigitte hij heeft het besluit genomen maar denk dat hij er helemaal niet achter staat klopt dat we hebben nu al vier dagen geen contact met elkaar zou je mij nog een bericht kunnen sturen kan nu niet opwaarderen en wil graag antwoord

Mirten Jacobs - 11 Mei 2020

Beoordeling: 10

Welke boodschap brachten de engelen me.Wat brachten ze voor mooi en fijn nieuws.Met vriendelijke groet Mirten Jacobs

Roos - 20 Juli 2019

Beoordeling: 10

Bedankt Irma, voor jouw oprechte advies, wij houden contact. Lieve mensen ervaar Irma en jullie zullen versteld staan van haar gave, haar inzicht en voorspellingen zijn indrukwekkend en komen ver op haar woorden uit...

Nijenhuis - 20 Maart 2021

Beoordeling: 7

Vraag mij af wat iedereen voor jou bepaald

Joost - 21 Juli 2019

Beoordeling: 10

Echt ik vind je wel een van de beste super bedankt en tot snel Johanna

Linda - 06 Februari 2021

Beoordeling: 10

Hoi joerieKlopt allemaal weet hey soms ook echt niet meer alles zit ons steeds tegen ook zoon op school gaat ook niet goed veel zorgen in liefde tja vertrouwen dat maakt alles kapot vind zo moeilijk om iemand te vertrouwen bang om weer teleur gesteld worden graag heel graag alle hulp is welkom gr linda

Pim - 16 Augustus 2019

Beoordeling: 10

Goed inlevingsvermogen , met daarbij de juiste antwoorden om je pad te vervolgen . Dank je wel peggy

Denise - 29 Juli 2021

Beoordeling: 10

Ik vindt het altijd fijn om berichten van Elies te krijgen. Omdat ze altijd kloppen met wat ik voel en doormaak! :D Harte groeten Denise

Hilda - 16 Oktober 2021

Beoordeling: 10

Ik bedank Elies omdat ze zoveel rake punten wist te zeggen en ook omdat ze heel veel geduld met me heeft.Ze houdt me rustig en ondersteund me waar nodig, ook al wat ze zegt is en ontdekt is zo waar Ben blij jou te leren kennen

Guido - 29 Juli 2019

Beoordeling: 10

Ik wil ook mijn enthousiasme over jou delen met de mensen die je pagina bezoeken. Je bent een echt medium en niet de minste. Verbaast was ik over je kennis en je gave. Wat je hebt voorzien is uitgekomen. Duizend maal dank...

lucienne - 21 Maart 2020

Beoordeling: 10

heb antwoorden gekregen op mijn vragen , dank je van harte

C. - 21 Augustus 2020

Beoordeling: 8

Komt mij als heel betrouwbaar over. Heb hier met meerdere mensen gepraat maar voor mij stak hij er bovenuit. Probeert je raad te geven en zal naar mijn gevoel geen dingen zeggen die je wil horen, m.a.w hij is rechtuit. Benieuwd of zijn voorspelling waarheid wordt.

C. - 22 Augustus 2020

Beoordeling: 9

Het waren hele fijne gesprekken waar ik een goed gevoel bij had. Jean paul zegt geen dingen die je alleen maar wil horen, en is correct in zijn communicatie. Ik heb hier met verschillende mediums gepraat, voor mij stak hij er echt bovenuit. Benieuwd of zijn voorspelling ook zo juist zal zijn.

Diane Nooijens - 07 Juni 2022

Beoordeling: 8

Ik chat al een tijdje met Jean Paul en voelde al vanaf het prille begin dat hij mij goed in kon zien zonder dat hij mij ontmoet had. hierbij bedankt voor uw begrip Jean Paul. Hierbij zou ik nog graag met u over meerdere dingen chatten.

Esmee - 29 Juli 2019

Beoordeling: 10

Je bent geweldig

Sabina - 11 Augustus 2022

Beoordeling: 10

Ik vind tjandra geweldig geen woorde voor gewoon geweldig

Tanja - 02 Juli 2020

Beoordeling: 10

Fijn gesprek, sta er weer positief in, nu aan de slag, dank je youri

Kees - 21 Juli 2019

Beoordeling: 10

Als ik zei dat er wonderen bestonden dan ben jij mij wonder Mathilda je geeft exact de antwoorden die ik nooit had verwacht echt ik ben verbaasd

Eelco - 23 Juli 2019

Beoordeling: 9

Je bent geweldig Mathilda, echt kan niet anders zeggen ben heel erg blij met het gesprek en het doet me echt goed je gesproken te hebben

Denise - 27 Juli 2019

Beoordeling: 9

Super bedankt voor je open en goede reading ben echt super blij met je

lucienne - 21 Maart 2020

Beoordeling: 9

dank je wel

Vicky - 18 Februari 2021

Beoordeling: 9

Mathilda is heel zacht, een luisterend oor en voelt de zaken goed aan.

Magdalena - 24 September 2022

Beoordeling: 9

Je bent zo lieve vrouw.leefd mee met gesprek.luisterend oor.en goede read.hoor je snel weer.groetjes:)

Milan - 21 Juli 2019

Beoordeling: 9

Ik sta toch elke keer weer versteld van deze kunsten van de mediums dankjewel Youri

Geweldig medium - 27 Juli 2019

Beoordeling: 9

Ik ben zo blij dat ik je gesproken heb Youri en heb weer een hele positieve energie door jou dankjewel

Sascha - 20 Juli 2019

Beoordeling: 9

Heel erg fijn gesprek met je gehad zou het zo nog 1000 keer overdoen, echt kippenvel hoe je bepaalde dingen kan oproepen

Sandra gibbons - 09 Juni 2020

Beoordeling: 10

I think these mediums are all lovely honest people... Only one who shall remain anonymous who is a man lol. He complrtely got my birthsign wrong and my age .. and I gave my correct date of birth.never mind though. Not a major issue. I last heard from Peggy who I so need to msg back but unfortunately ran out of credits and can't afford to buy anymore for a couple of days. Still...thank you to all who have messaged me x

Stephanie91 - 05 Augustus 2020

Beoordeling: 8

Ik vond het erg fijn om met haar te praten. Ze is erg aardig. Ik ga je advies opvolgen en zal nog vaak je berichtjes na lezen. Ik heb er veel aan gehad bedankt. Ik ga ermee aan het werk.

Larissa - 18 Juli 2019

Beoordeling: 9

Bedankt voor je hulp, ik ben weer gelukkig met mijn vriend

Fitzgerald - 01 December 2019

Beoordeling: 10

Ik heb geen credit meer bedank dat u mij goed heeft geholpen. Ben u echt heel erg dankbaar.

Jamie - 19 Juli 2019

Beoordeling: 9

Zo wat een fijn gesprek Freek, kan niet anders zeggen dat ik echt heel erg blij ben met dit gesprek het heeft me super sterk gemaakt. Dankejwel

Daan - 22 Augustus 2019

Beoordeling: 9

Super bedankt Freek voor je goede en positieve dingen die mij echt heel erg goed hebben gedaan. Ben echt sterker eruit gekomen en tot snel

Cecile - 19 Juli 2019

Beoordeling: 10

Lieve Kim, wat fijn om weer even rust in het koppie te krijgen wat betreft zo een mooi maar pittig zielenproces, wat heerlijk dat jouw intutie zo overeenkwam. Veel liefs, Cecile

Adelheid - 15 Februari 2020

Beoordeling: 10

Lieve Kim,vond het meer of de moeite waard om dit hier neer te schrijven. Je bent gewoon super ongeloofelijk,veel dank voor alles,heeft me zeer,zeer goed geholpen,liefs.

Karin nicolet - 30 Mei 2020

Beoordeling: 8

Komt mijn relatie nog goed

Elisabeth - 21 Mei 2023

Beoordeling: 10

Zo positief en helpend. Dank je wel lieve Kim. Je geeft mij antwoorden en inzichten waar ik veel aan heb xxxx

Sandra - 17 Juli 2019

Beoordeling: 10

Dankjewel voor jouw tijd. Eerlijk, direct en duidelijk. Dat is wat een mens nodig heeft.

Serge - 13 Augustus 2019

Beoordeling: 7

Op zoek naar geluk

Christine - 08 Oktober 2019

Beoordeling: 10

Piet heeft mij de laatste maand al zo goed geholpen, Bedankt voor al de tijd die je in mij al gestoken hebt, en nog in steekt.

Branda - 06 Oktober 2022

Beoordeling: 9

Piet is eerlijk , en ik heb er al veel aan gehad . Goede mooie inzichten mocht ik ontvangen .

van kampen branda - 02 Januari 2023

Beoordeling: 9

Dank Piet , voor al je wijze en treffende inzichten

Diane Nooijens - 03 Juli 2022

Beoordeling: 8

Piet ik wilde u bedanken voor vele fijne gesprekken die ik met u had gehad.

Rebbeca - 18 Juli 2019

Beoordeling: 10

Sander vertelde mij dat ik een gave bij mij draagt. Hij heeft mij hier echt mee geholpen. En we gaan nog steeds verder. Ik ben er heel tevreden mee.

lucienne - 06 November 2019

Beoordeling: 10

dank je wel Sander je heb naar mij geluisterd en mij meer inzicht gegeven

Eddy Bogaert - 23 Mei 2020

Beoordeling: 7

Krijg geen antwoord meer op mijn laatste vraag.

Henk - 26 Augustus 2019

Beoordeling: 7

Nog geen ervaring

Esmee - 19 Juli 2019

Beoordeling: 10

Super bedankt Lisa, heb zo een moeilijke tijd achter de rug. Maar je hebt echt heel erg gelijk gehad dit heeft me een veel sterkere vrouw gemaakt.

Tineke - 19 Juli 2019

Beoordeling: 10

Heb je zo net gesproken over een voorstelling die je hebt gedaan een tijdje terug. Ik zou een oude vriend tegenkomen die gevoelens voor mij had. Ik kon het niet plaatsen Tineke, omdat ik geen mannelijke contacten had. Maar ben pas een oude vriend tegengekomen en alles klopte gewoon. Wauw erg bijzonder dit. Als de rest uitkomt, laat ik het weten...

Elizabeth - 12 Februari 2021

Beoordeling: 10

My future

Peter - 20 Juli 2019

Beoordeling: 10

Hoi Marga, ben heel erg blij dat ik met jou een gesprek heb kunnen voeren. Echt heel erg fijn gevoel bij gehad en vind het echt super fijn dat je zoveel weet

Erwin - 11 December 2019

Beoordeling: 10

Haar reading was meteen raak. Ik kreeg metten de antwoorden die ik zocht. Ik weet nu wat ik moet doen. Echt super bedankt. Ik had geen betere uitkomst kunnen dromen.

Mari - 26 Juni 2022

Beoordeling: 10

Marga zijn reading was zo accuraat. Het klopte allemaal met wat ik aan het meemakem was. Zij heeft me ook goede leidraad gegeven en haar adviezen kwamen goed van pas. Dankjewel Marga, je ben een Topper!

Jantina - 20 Juni 2023

Beoordeling: 10

Je bent een topper en een lieverd.

Katja - 20 Juli 2019

Beoordeling: 9

Super fijn gesprek met je gehad Bart dankjewel voor je goede antwoorden

Agnes - 20 Juli 2019

Beoordeling: 9

Bedankt Antonio

lucienne broeders - 09 Augustus 2021

Beoordeling: 10

dank je wel voor de mooie reading , liefs lucienne

Inge - 19 Juli 2019

Beoordeling: 9

Kan niet anders zeggen ben echt tevreden met jouw reading Jaap

coby noordijk - 12 September 2023

Beoordeling: 8

goed heel tevreden

Sonja - 23 Juli 2019

Beoordeling: 10

Beste Jaap net klaar met een hele mooie reading met jou Echt het doet me deugt dat je er zo veel vanaf weet en mensen ook echt kunt helpen Dankjewel en tot snel

Ingrid - 22 Augustus 2019

Beoordeling: 10

Een man met een gouden hart een duidelijk advies een bijzondere man goed is zijn adviezen als ik een 20 kon geven was hij voor Jaap

Carla Christiaens - 25 Maart 2020

Beoordeling: 10

Dankjewel ... voor die mooie eerlijke en confronterende reading Zoals ik al eerder aangaf voelde ik al lang dat ik het bij jou moest zoeken Dat afscheid dat er niet gekomen is .. je had het niet juister kunnen formuleren .Ben me heel bewust van al jouw woorden 1000 maal dank, hier kan ik wat mee

Alphonsina - 18 Juli 2020

Beoordeling: 10

heb iemand leren kennen maar nog niet kunnen afspreken wegens het coronavirus en wou vragen of we samen gelukkig kunnen worden zijn naam is aLBERT EN IS 67 JAAR

lucienne broeders - 08 Augustus 2021

Beoordeling: 10

dank je wel voor de mooie reading , liefs lucienne

Hans - 19 Juli 2019

Beoordeling: 10

Echt niet normaal wat jij allemaal eruit heb weten te krijgen heb nog kippenvel van ons gesprek, kom zeker vaker bij je terug Groetjes Hans

Didy - 17 December 2020

Beoordeling: 10

Dankjewel Ellies, voor je duidelijke antwoord.. Dat had ik nodig

Anna - 09 Juni 2020

Beoordeling: 6

Hi Elie, I want to have contact with my father his passed, and if his ok and happy is he with me , and could you tell me what my future may bring me .

Jada - 31 December 2019

Beoordeling: 10

Super wat je me weet te vertellen, sluit perfect aan! Dank je wel Sophie

Karin - 06 Juli 2021

Beoordeling: 9

Ik dacht altijd dat mijn gepieker mijn zwakke plek was, nu heb ik ontdekt dat ik veel overdenk en dat dat juist een kracht is van mij, inschattingen maken kan ik als de beste Ik heb tips gekregen op welke dagen van de maand ik het beste bepaalde stappen en keuzes kan maken en daar heb ik al flink wat profijt van gehad

karel - 06 Juli 2021

Beoordeling: 9

Mooie reading, die ik achteraf nog even nagelezen heb, dat is wel fijn

Sandra - 06 Juli 2021

Beoordeling: 8

Je kan met werkelijk alles bij haar terecht, en het is niet even snel pendel zegt ja pendel zegt nee. Je hoort wat de pendel aangeeft en wat dat betekend. Mooie ervaring

JanWillem - 06 Juli 2021

Beoordeling: 10

Om heel eerlijk te zijn, heb ik mij voor de lol aangemeld hier, en kwam zo bij het profiel van marije, ik dacht ja ja, het zal wel. Maar goed dat neem ik nu dus terug Ik ben veel wijzer geworden na ons gesprek, dus ik raad het echt mensen aan

jos slenter - 19 December 2023

Beoordeling: 7

Er wordt geschreven dat ik vijanden heb en dat ik goed moet oppassen. Dat gevoel heb ik sinds mijn verhuizing inderdaad omdat ik opzettelijk bijna van mijn fiets gereden ben en vorige week er eentje bewust zijn auto dwars op de weg zette en mij de weg blokkeerde en ik ertegen aan knalde. Ik ben nooit bang maar ik voel me inderdaad bedreigd door onbekenden. Politie doet niks en ik weet niet of ik hier aan het juiste adres ben om het op te lossen.

Chantal - 06 Juli 2021

Beoordeling: 10

Mijn oma en ik hadden een hele sterke band, na haar overlijden miste ik haar enorm, dankzij Hans heb ik wat meer vrede gekregen met haar overlijden en heb ik een mooie boodschap vanuit Oma meegekregen zo bijzonder

Kim - 06 Juli 2021

Beoordeling: 10

Bedankt voor je inzichten en advies Hier kan ik echt iets mee Top

Bart - 06 Juli 2021

Beoordeling: 10

Na een zwaar auto ongeluk, ben ik na 4 dagen in het ziekenhuis ontwaakt uit een coma, het enigste wat ik mij kan herinneren, was dat ik wakker werd met een gevoel van rust en vrede... ik ben door het oog van de naald gekropen Nu weet ik wie of wat mij behoed heeft van de dood Bedankt Angela, er zijn inderdaad veel dingen op hun plek gevallen dankzij jou

Angelique - 04 Februari 2023

Beoordeling: 9

Een lieve aardige man jammer ik kon maar een vraag stellen ik kon ook niet dieper in een gesprek gaan heel jammer maar toch bedankt theo we zien wel wat er van komen gaat spannend ik ben benieuwt

Jolanda - 06 Juli 2021

Beoordeling: 9

Eindelijk de kracht en durf gevonden om op mijn collega af te stappen, we zijn nu alweer 4 weken aan het daten, zonder Sandy had ik dit nooit gedurfd, en had ik niet geweten hoe ik dat had moeten aanpakken

Julia - 28 Juni 2021

Beoordeling: 10

Ik liep vaak vast in het ontdekken van mezelf, wat wou ik? Wie was ik? Wat wil ik? Bij al die vragen heb ik antwoorden gekregen Ik neem nu meer tijd voor mijzelf en dat bevalt mega goed

Frans - 28 Juni 2021

Beoordeling: 8

Ik was onzeker en twijfelde te veel aan mijzelf, Mirna leerde mij in mijn kracht te staan en dat uit te stralen Ik ben nu aan het daten

Jolana - 28 Juni 2021

Beoordeling: 10

Op het moment dat ik dacht alles al te weten, kwam ik voor nog meer aangename verassingen te staan Wat een fijne reading was dit zeg AANRADER

bram - 28 Juni 2021

Beoordeling: 10

Na 2 sessies, hoefde ik al geen 3de sessie meer, mijn klachten zijn dusdanig verminderd dat ik makkelijk in slaap kom en meer leuke dingen kan ondernemen met mijn gezin Ik heb geen idee wat hij allemaal doet daar, maar het werkt. Top gozer

Kim - 28 Juni 2021

Beoordeling: 9

Lange uitgebreide reading, die de spijker vaak op zn kop slaat Ze legt alles rustig uit zodat je op het moment dat de sessie eindigt je volledig op de hoogte bent van alles

Kenny verhasselt - 05 Februari 2024

Beoordeling: 10

Je bent een pracht mens die de waarheid zegt je hebt mij heel goed geholpen met mijn problemen je verteld geen leugens en zegt waar het op neer komt ik heb heel goede gesprekken gehad dank je uit de grond van mijn hart voor alles

Jan - 28 Juni 2021

Beoordeling: 8

Ok ik ben eerlijk mijn dromen uitleg klopt niet 100 maar ik ben wel degelijk tot bepaalde inzichten gekomen Wie weet, verandert dat nog in de toekomst, desondanks was het een fijne ervaring en ik zal zeker nog eens contact zoeken met Noortje

Simone - 28 Juni 2021

Beoordeling: 10

Giel is erg wijs en behandeld je als persoon en niet als een nummer bedankt voor de fijne reading ik kom zeer terug

Sandra - 06 Juli 2021

Beoordeling: 10

In 1 woord wauw Wat een rust straalt Koen uit, zo sereen, en duidelijk. Niet verwacht dat ik zon mooie reading zou krijgen. Ik kom absoluut nog een keer terug bij Koen

Lotte - 06 Juli 2021

Beoordeling: 9

Dankzij Pascal, eindelijk antwoord gekregen op de vraag waar ik al zolang mee worstel Ik voel mij bevrijd en optimistisch over de toekomst

Fran - 28 Juni 2021

Beoordeling: 9

Lynn kwam al snel door mijn muur heen, die ik in de jaren had opgebouwd Mijn zoon blijkt ook zon muur te hebben, dankzij Lynn heb ik een manier gevonden om met hem in gesprek te gaan Dat heeft mooie conversaties opgeleverd En onze band is veel beter geworden Ook na het overlijden van mijn man zijn vader Wij hebben nu het gevoel door te kunnen gaan met onze toekomst samen

Petra - 28 Juli 2021

Beoordeling: 9

Fenna is iemand die haar vak uiterst serieus neemt en goed tot uitvoering weet te brengen Ben zo blij met mijn reading

Kim - 28 Juli 2021

Beoordeling: 9

Wat een paar kleine veranderingen in jou dag al, een sterke en positieve invloed kunnen hebben op je leven Echt geweldig gewoon Ik ben Lana ontzettend dankbaar

Shirley - 28 Juli 2021

Beoordeling: 9

Een traumatische gebeurtenis uit mijn leven, heb ik eindelijk een plekje kunnen geven dankzij Renee, ik heb gehuild maar ben ook opgelucht

- 28 Juli 2021

Beoordeling: 8

Wat een fijne reading was dit zeg Ik raad iedereen Tamara aan Mijn dochter heeft ook al een reading aangevraagd

Pascale - 28 Juli 2021

Beoordeling: 9

Mooie reading, met veel tekst en uitleg op maat Heel fijn om regelmatig terug te lezen en toe te passen op mijn dagelijks leven

Bart - 28 Juli 2021

Beoordeling: 9

Ik dacht altijd dat ik mijn oma over had waken, maar blijkt gewoon mijn opa te zijn Mijn oma is ook vaak bij mij maar die is dus meer bij mijn broer... ik vind het zo fijn en mooi om te ontdekken, aangezien veel gebeurtenissen uit mijn verleden verklaren waarom ze zo gelopen zijn

kim - 28 Juli 2021

Beoordeling: 9

Toen ik dacht dat ik alles wel al wist over mijzelf en mijn sterrenbeeld, wist Sanne mij te verrassen Er was nog zoveel dat ik niet wist

Liesbeth - 28 Juli 2021

Beoordeling: 9

Ik maak mij zorgen om mijn zoon, die helaas het verkeerde pad op is gegaan, ik vroeg mij af waar het mis was gegaan en welk aandeel in erin had De uitkomst was erg confronterend, en de oplossing oh zo simpel, de band tussen mij en mijn zoon zit in een stijgende lijn en ik ben Frank onwijs dankbaar

marloes - 28 Juli 2021

Beoordeling: 8

Ik was ten einde raad, en wist niet meer wat ik moest doen, Phillip, is er voor mij geweest, en daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor

Jolanda - 18 Juli 2021

Beoordeling: 8

kleuradvies Gekregen voor mij en mijn huis, welke sieraden passen het beste bij mij, wat is de kleur van mijn aura vaak? Van alles heb ik kunnen vragen en daar ben ik heel erg blij mee

Marieke - 18 Juli 2021

Beoordeling: 9

Tanja, staat er voor je, luistert naar je en neemt uitgebreid de tijd om jou de juiste kant op te helpen

Jeffrey - 18 Juli 2021

Beoordeling: 8

Top begeleiding duidelijk antwoord, en ik heb mijn sleutels ook weer gevonden hahaha

Beppie - 18 Juli 2021

Beoordeling: 10

Nadat ik mijn foto had gestuurd, wist Jeroen mij al direct te vertellen in welk gebied de klachten zaten Onvoorstelbaar. Ik ben bijna van mijn klachten af

Jasmijn - 18 Juli 2021

Beoordeling: 10

Dennis vertelde dingen die niemand kon weten Echt te bizar dit

Sonja - 18 Juli 2021

Beoordeling: 9

Geen woorden maar daden Je hebt mij echt geholpen bedankt

Wendy - 18 Juli 2021

Beoordeling: 9

Van kinds af aan droom ik dezelfde droom, tot paniekaanvallen aan toe... Eindelijk weet ik wat die droom betekend Door kleine aanpassingen in mijn levensstijl en adviezen heb ik al ruim 3 weken die droom NIET meer gehad

bianca - 18 Juli 2021

Beoordeling: 10

Ik leer weer genieten van de kleine momenten in het leven Heb geleerd mijn rust te pakken en om op een andere manier naar mijn lichaam te luisteren, ik voel me zo fris en fit

kim - 18 Juli 2021

Beoordeling: 9

Ik hoopte direct een oplossing te vinden en was boos omdat ik die niet meteen kreeg, echter liet Everon mij inzien dat ook ik een aandeel heb in bepaalde situaties We zijn nu bezig die patronen te doorbreken en dat helpt heel erg Thnx man

Bart - 18 Juli 2021

Beoordeling: 10

Respect wat een top man is Jules 1000 maal dank, je weet wel waarom he Ik raad Jules echt aan, vooral als je graag wilt weten hoe het met overledenen gaat

sonja - 28 Juni 2021

Beoordeling: 10

Het duurde even voordat ik de reading begreep, maar na 2 dagen vielen de kwartjes pas eindelijk, en nu nog zie ik in het dagelijks leven dingen terug komen vanuit de reading Echt apart dat dit kan Bedankt joell

Lars - 28 Juni 2021

Beoordeling: 9

Bij Anja voel je je meteen op je gemak Alsof er direct al een klik is Je voelt dat ze je vragen met zorg en aandacht behandeld En de antwoorden zijn zo acuraat Ik zou Anja aan iedereen aanbevelen

Anna - 09 Juni 2020

Beoordeling: 6

Hi Elie, I want to have contact with my father his passed, and if his ok and happy is he with me , and could you tell me what my future may bring me .

John - 24 Juni 2020

Beoordeling: 8

Want is happening later in tne year will it bs e good news

joost - 01 December 2019

Beoordeling: 9

Wat een magie heeft deze man kan niet anders zeggen ben echt veel meer dingen duidelijk geworden bedankt voor je super sterke en krachtige gesprek

Chris - 13 November 2019

Beoordeling: 9

Ik ben je zeer dankbaar voor de droomverklaring die je me kon bieden. Alles is meteen een stuk duidelijker geworden en mocht ik weer een vraag hebben dan kom ik uiteraard bij jou terug.

Samantha - 03 Augustus 2021

Beoordeling: 10

Bedankt Margreet voor jou reading!Je hebt veel dingen voor mij bevestigd en opgehelderd waar ik graag andwoorden op wou.Ontzettend bijzonder dat je alles hebt benoemd waar ik over twijfel en hoe ermee om te gaan. En een paar waarschuwingen gegeven waar ik heel veel mee kan! Je hebt mij hiermee een hele hoop duidelijkheid gegeven en nieuwe energie om door te zetten en mijn sterke intuïtie te blijven volgen. Ik voel me een stuk lichter en krachtiger dankzij jou. Ontzettend bedankt Margreet 🙏🏼

Margreet - 03 Augustus 2021

Beoordeling: 10

Ontzettend bedankt voor jou reading.Alles waar ik mee zat of over twijfelde heb je haarfijn aangevoeld.Alle twijfels heb je weggenomen met jou reading. Ik voel me sterker en lichter en heb nieuwe energie gekregen door jou margreet 🙏🏼Heel bijzonder dat je mij ook waarschuwd voor mensen die mij misbruiken. Dit is een thema in mijn leven wat steeds terugkeert. Ik kan verder met jou advies en tips! Bedankt Margeet 🤗

Anoniem - 10 Juli 2022

Beoordeling: 10

Mooi mens!

Amanda - 06 Oktober 2019

Beoordeling: 10

Voor mij ben je de nummer 1 liefs Amanda

margon - 15 Augustus 2020

Beoordeling: 10

voor mij gewoon goed.

Gina - 08 Juli 2020

Beoordeling: 10

Very positive energy and honest answers, I recommend.

BRYNDIE - 21 Augustus 2020

Beoordeling: 10

You told me something i would have never believed and 2 days later it was right there. You helped me out alot and your right on point. Very gifted

Bryndie - 24 Oktober 2020

Beoordeling: 10

Everything you say is true... thank you

Anita - 02 Oktober 2019

Beoordeling: 9

Net een gesprek met Simon gehad en moet zeggen ben echt in shock wat die allemaal wist. Super bedankt

lucienne - 19 Oktober 2019

Beoordeling: 9

Simon heeft mij wat meer inzicht gegeven op mijn vraag en helpen mijn verdriet te verwerken

lucienne - 19 Oktober 2019

Beoordeling: 9

Simon heeft mij wat meer inzicht gegeven op mijn vraag en helpen mijn verdriet te verwerken

Anouk - 23 Augustus 2019

Beoordeling: 10

Net nieuw hier maar super tevreden over zijn kennis

BOB - 17 Augustus 2019

Beoordeling: 10

Super goede medium super bedankt

Adelle - 14 Februari 2020

Beoordeling: 9

Super goed alsook lief

Mirten Jacobs - 11 Mei 2020

Beoordeling: 10

Mijn duidelijke vraag is wanneer vind ik de juiste en ware jongen man in me leven envvwat me gelukkig maakt.Mijn tweede duidelijke vraag is komt het nog goed Met me ex hij kwetst me en trekt te snel conclusies.Met vriendelijke groet Mirten Jacobs

Martin - 25 Juni 2021

Beoordeling: 10

Echt ik vind je wel een van de beste super bedankt en tot snel Lisette

Ilona - 25 Juni 2021

Beoordeling: 10

Ik heb een hele goede reading gehad en ik kan hier heel goed mee verder. In het begin was een beetje sceptisch maar van het eerste antwoord was ik heel blij. Zonder dat ze mij kent wist zij precies alles te vertellen wat ik zocht.

kim - 25 Juni 2021

Beoordeling: 10

Net een gesprek met Chris gehad en moet zeggen ben echt in shock wat die allemaal wist. Super bedankt

Melissa - 25 Juni 2021

Beoordeling: 9

Zojuist mijn eerste ervaring met Eline en bij deze kan ik mededelen dat dit een uiterst positieve ervaring was voor mij. Ga zo door liefs Melissa

Jamie - 25 Juni 2021

Beoordeling: 9

Super bedankt Bert voor je goede en positieve dingen die mij echt heel erg goed hebben gedaan. Ben echt sterker eruit gekomen en tot snel

Anna - 25 Juni 2021

Beoordeling: 10

Dankjewel Marije, voor je duidelijke antwoord. Dat had ik nodig

Jolanda - 25 Juni 2021

Beoordeling: 10

In één woord wauw! Wat Herman wel niet uit een simpele foto kan halen aan informatie. Echt niet normaal, geweldig

esmee - 25 Juni 2021

Beoordeling: 10

Super bedankt Lena, heb zo een moeilijke tijd achter de rug. Maar je hebt echt heel erg gelijk gehad dit heeft me een veel sterkere vrouw gemaakt.

Sander - 25 Juni 2021

Beoordeling: 10

Bedankt voor de reading. Er zijn punten die naar boven kwamen waar ik eventjes verschoten van ben. Je bent heel direct en dat spreekt mij aan. Je blijft mijn aanrader in de toekomst. Sander

Cindy - 25 Juni 2021

Beoordeling: 9

Lieve Richard, hartelijk dank voor ons fijne gesprek van zojuist. Jij voelt de dingen zo haarscherp aan en hebt mij met jouw inzichten heel erg geholpen. Het wordt qua werk een uitdagend jaar, maar ook een mooi jaar met al het nieuws op mijn pad Nogmaals dank, jij hoort mij zeker weer Cindy

Albert venema - 17 Januari 2023

Beoordeling: 10

Hele fijne en verhelderende gesprekken een luisterend oor en hele goede duidelijke adviezen,je bent een fijn en lief mens je hebt mij echt geholpen

Mirten - 06 Mei 2020

Beoordeling: 10

Dank je dat je me wilt helpen ik heb problemen in me relatie hoe los ik die op en wanneer ontmoet ik een jongeman die op me aansluit en me waardeert en accepteert en waarbij gelukkig mee kan zijn

Ingrid - 11 Augustus 2020

Beoordeling: 9

Zojuist mijn eerste ervaring met Esmeralda en bij deze kan ik mededelen dat dit een uiterst positieve ervaring was voor mij. Ga zo door liefs Ingrid

Dolores - 14 Februari 2022

Beoordeling: 10

Esmeralda je bent een super vrouw...bedankt voor alles...je hebt me moet en zelf vertrouwen gegeven...bedankt voor deze sessie...je bent zelf een engel

Jurgen - 29 Oktober 2023

Beoordeling: 9

Esmaralda,Sta nog altijd aan de grond genageld! Ja nog steeds! Wat een series!! Bij mij is 10 de perfectie! Maar je inzicht, de kennis, de manier van brengen en positieve wind dat je door mijn hoofd bracht! Leant daar toch dicht tegen, heel dicht!! Voor mij was de series magich! Daarvoor een mega dikke 9!! De innerrlijke rust dat je mij bracht, en nog steeds voel!! Is met geen enkel boek uit te leggen!! Kijk nu echt naar u op uit diepe respect! En dit na de eerste series al! Fenomenaal! Ben u meer dan dankbaar! Bigge thanks Esmaralda!!!!

Brianna - 04 Juni 2020

Beoordeling: 10

Vond het geweldig om met je gesproken te hebben, de informatie die je me kon geven was precies waar ik naar zocht. Spreek je gauw weer groetjes, Brianna

Angele Hoppenbrouwers - 16 Juni 2020

Beoordeling: 10

Kun jij mijn toekomst zien ?Wil dit jaar in Oostenrijk gaan wonen en werk vinden zie graag jou reactie tegemoet

Elizbeth - 18 Augustus 2020

Beoordeling: 10

Reading

Christianne - 01 Oktober 2020

Beoordeling: 10

Goede adviezen waar je mee verder kan. Heel fijn om op terug te vallen als ik twijfel aan mijn gevoel. Intussen al geleerd dat dit nooit fout is en op mezelf mag vertrouwen. Bedankt voor alle hulp tot nu toe!

Sonja - 14 Februari 2020

Beoordeling: 10

Echt blij met jou hier op de mediumsite Dikke 10

Layla - 17 Juli 2019

Beoordeling: 9

Lieve Sophie, hartelijk dank voor ons fijne gesprek van zojuist. Jij voelt de dingen zo haarscherp aan en hebt mij met jouw inzichten heel erg geholpen. Het wordt qua werk een uitdagend jaar, maar ook een mooi jaar met al het nieuws op mijn pad Nogmaals dank, jij hoort mij zeker weer Layla

Bogaert Eddy - 15 Februari 2020

Beoordeling: 7

Ik was wat teleurgesteld na het sterven van mijn vader, had graag antwoorden gekregen van hem dat wij b.v. maar kunnen weten. Jammer.

Jessica - 27 Juni 2020

Beoordeling: 10

Ik heb paar keer een fijn gesprek met deze lieve dame gehad.Zeker een aanrader Ga zeker weer een gesprek met haar hebben.🙂Tot gauw marieke😘

Dennis - 22 Augustus 2019

Beoordeling: 10

In een woord... Fascinerend ... Een hele ervaring. zowel het automatisch schrift als de healing. Het heeft veel duidelijkheid ontspanning en lucht gegeven. Een aanrader, echt Evelien, bedankt...

Berendina - 15 Mei 2018

Beoordeling: 10

Evelien heeft mij enorm goed geholpen. Ik kom snel weer bij je terug.

Ilona - 04 Juni 2018

Beoordeling: 10

Ik heb heel sterk het gevoel dat ik niet op het juiste pad ben. Dat er iets anders op mij staat te wachten. Maar kan het niet plaatsen.

D en S - 30 Augustus 2018

Beoordeling: 10

Wij (Dirk en Sita) hebben laatst dezelfde bizarre droom gehad, we hebben gesproken met jou over deze droom en dankzij jou weten we nu wat de betekenis was. Onwijs bedankt!

Conny - 08 December 2018

Beoordeling: 10

Ik heb al veel vreemde praatjes gehoord maar Evelien, het klopt dan ook altijd wat je zegt en ik begrijp het nu ook veel beter. Ik blijf dan ook bij jou terugkomen. Je bent een echte super coach. Dank voor alles wat je voor mij doet en gedaan hebt Evelien

Annoniem - 13 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Evelien, ik dank je voor de inzichten die je mij tot nu toe hebt gegeven. Het gesprek voeld altijd zeer vertrouwd.

Anna - 23 December 2018

Beoordeling: 8

Lieve Evelien, hier een berichtje van mij omdat jij het zo verdient. De antwoorden die jij mij geeft zijn altijd kloppend. Soms vind ik het gewoon bizar welk inzicht jullie mij bieden maar wou dit gewoon laten weten bedankt!

Mirjam - 04 Maart 2019

Beoordeling: 6

ik vind je echt tof

Erwin - 11 December 2019

Beoordeling: 10

Ik heb een hele goede reading gehad en ik kan hier heel goed mee verder. In het begin was een beetje sceptisch maar van het eerste antwoord was ik heel BLIJ. Zonder dat ze mij kent wist zij precies alles te vertellen wat ik zocht.

Vivianne - 15 Februari 2018

Beoordeling: 10

In jouw profiel staat dat vragen over de toekomst gesteld mogen worden, dus ik heb gevraagd wanneer ik een leuke man ga tegenkomen voordat er een nieuwe volle maan was, het is nu ruim 3 weken later en ben vorige week een leuke man tegengekomen en hebben gisteren afgesproken. En hij is echt zo leuk!

Erwin - 14 December 2019

Beoordeling: 10

Hallo Evelien ik ben heel blij met jou reading. Dit is niet de normale manier om antwoord te geven,maar Ik moet even wachten tot maandag om te reageren. Het gaat goed maar ik zit ergens meer waar voor bij jou kan zien. Hopelijk zie mijn vraag. Hier loop ik al heel lang mee en misschien heeft het met alles te maken.

Carla Crommentuijn - 13 Januari 2020

Beoordeling: 8

Hoi eveliene Wil graag met je in contact komen Maar helaas zijn mijn credit op

Maureen dijkman - 24 April 2020

Beoordeling: 10

Ik heb een vraag :mijn ex vriendin en ik. Zijn goede vrienden gebleven ze wil ook dat ik vaak bij haar kom en slapen samen en ook afen toe. Sex nog maar ze houd niet meer van mij zegt ze. Dan denk ik wat wil je nou. Laatst had ze corona vroeg ze of ik bij haar wil komen. Ik zei je hebt ook vrienden achter je wonen. Nee wou ze niet. Gisteren was ze emocineel en veegde haar tranen met haar vingers aan mijn ogen en hand vast houden. Wat betekent dit?

Anoniem - 31 Januari 2017

Beoordeling: 10

Door meerdere dingen die ik in het verleden heb meegemaakt liep ik tegen meerdere psychologische blokkades op, hierop heb ik besloten om contact op te nemen met David. Hij bood mij verlichting en ik heb soms het idee dat er helemaal geen blokkades meer zijn.

Mariette - 17 Mei 2017

Beoordeling: 10

In één woord wauw! Wat David wel niet uit een simpele foto kan halen aan informatie. Echt niet normaal, geweldig!

Roxanne - 28 Oktober 2017

Beoordeling: 10

Duidelijk eerlijk en lief! Thanks schat!

Jolanda - 07 Februari 2018

Beoordeling: 10

Ik was zeer sceptisch maar o wat heb ik mij vergist, ik wou dat ik je eerder had gevonden.

Marc - 09 September 2018

Beoordeling: 10

David wat ben jij geweldig, je weet me precies te raken op de juiste punten en ongelofelijk wat je kan zonder dat ik daadwerkelijk bij je ben.

Rinus - 10 Maart 2018

Beoordeling: 10

Nu had ik altijd al wel wat spirituele gevoelens bij mijn dromen maar kon het nooit plaatsen, een gesprek met Evelien bood mij de verlichting en de aanknopings punten die ik nodig had. Lichtgidsen hadden mij waarschijnlijk al de kant van Evelien opgedreven want dat ik bij haar kwam was niet meer een verrassing volgens mij?

Mirten Jacobs - 11 Mei 2020

Beoordeling: 10

Welke boodschap brachten de engelen me dan en wat zeide de kaarten.Met vriendelijke groet Mirten Jacobs

Patrick - 16 Juli 2019

Beoordeling: 9

die man is goed hij heeft al een paar dingen gezegd wat waar is ik wil wel nog meer weten zoals als mijn ex nog ooit trug komt ma het nu niet zoveel geld om verder te gaan mijn ex heet Nele

Rick - 21 December 2018

Beoordeling: 10

Hi Jason, I wanted to thank you again and leave you a good review because you deserive that. I never could expect anything because it was something new for me but you convinced me so hard! I know now it all has a reason this helps me to relax when something happens again.

Vandeplas Carine8 - 18 Februari 2020

Beoordeling: 7

Heb 2 mannen leren kenne maar alleen gezien op foto .Ik ben verliefd op alle twee .Maar ik weet niet of ze eerlijk tegen me zijn .

Vaccaro maria - teresa - 07 Mei 2020

Beoordeling: 6

Ga ik gelukkig leven met mijn vriend giacomo ficicchia wij zijn al 3 jaar samen

Liz - 09 April 2018

Beoordeling: 10

I had a lot of problems in my life because of things that happened in the past, Jason was able to clear most of these things which made my life a lot easier and it basicly took the weight of my shoulders.

Esmee - 11 September 2018

Beoordeling: 10

Thanks Jason I hope to chat soon again.

Lieke - 04 Oktober 2018

Beoordeling: 10

Thanks for connecting to my husband who passed away last year, I had so much questions which stayed unawnsered untill you where able to connect really remarkable thing you did there.

Ingrid - 12 Oktober 2018

Beoordeling: 10

This reading is probably one of the best I ever experienced.

Mickayla - 29 November 2020

Beoordeling: 10

Jason is a brilliant medium

Katie Robinson - 25 Januari 2023

Beoordeling: 10

On point all the time very good 👍 thankyou for all your help Jason 😊

Veronique - 09 April 2018

Beoordeling: 10

Ik ben nog steeds onder de indruk van de voorspellingen die momenteel nog dagelijks uitkomen.

Esmeralda - 11 September 2018

Beoordeling: 10

Ik wou altijd al contact met mijn lieve opa die veel te jong overleden is. En dat heb jij voor mij waar kunnen maken. Emotioneel maar ook zo veilig mijn dank is meer dan groot.

Aaron en Lisanne - 04 Oktober 2018

Beoordeling: 10

Wij wouden samen een visie op ons leven. En die hebben jij ons kunnen gegeven! Goed bezig. Wij komen snel terug

Frank - 12 Oktober 2018

Beoordeling: 10

Jij bent echt one of a kind, heel mooi hoe je omgaat met bepaalde situaties, onwijs bedankt voor de tijd en moeite.

Anke - 21 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Mirjam, je bent een echte topper, je zag binnen no time waar mijn pijnpunten zaten. Heel stil wordt je daarvan en het geeft ook zoveel rust omdat je alles vanuit die realiteit weet te benaderen en dat de voorspellingen ook kloppen, jij ziet echt de toekomst, het verleden en heden. Heel veel dank liefs Anke.

Harry - 16 December 2018

Beoordeling: 10

Ik wil je graag nog bedanken voor je reading David, super hoe duidelijk en rustig jij dingen helder maakt voor mij, hier kan ik eindelijk mee verder.

David - 16 Juli 2019

Beoordeling: 9

Mijn geboorte datum is 15 11 1967 ik hoop toch dat mij iemand wild helpen 😢😢😢😢 patrick gr david

Levi - 08 December 2018

Beoordeling: 8

Lieve Ria, pas een reading aangevraagd bij je en alhoewel ik sommige dingen graag anders had gezien valt het nu allemaal meer op zijn plaats. De reading gaf ook meer duidelijkheid op financieel vlak. Daarnaast vind ik het fijn dat ik vervolgens nog gewoon een vraag kan stellen want ik begreep niet alles de eerste keer maar naar ons gesprek was alles zeer verhelderend.

Frank - 16 December 2018

Beoordeling: 10

Hi Marieke, hoe je het doet weet ik nog steeds niet, maar ik voel me als herboren. Ik ben begonnen met wat ruimer en vanuit een ander perspectief naar mijn situatie te kijken en jouw adviezen hebben mijn horizon meer dan verbreed. Dank je wel Marieke.

Daan - 11 September 2017

Beoordeling: 10

Ik ging met de foto van mijn gezien naar haar toe. Kijken waarom het zo gelopen is zoals het loopt. Maar ik kan jou vertellen, ze kan veel zien! Ga jij het ook proberen?

Carolien - 26 November 2017

Beoordeling: 10

Expres voor Marieke gekozen omdat ik een goed gevoel had bij haar. Zij is lief, open en duidelijk in haar antwoorden. Dank je wel Marieke.

Teun - 01 Mei 2018

Beoordeling: 10

Ik wist niet zeker meer of ik wel met mijn vrouw door moest gaan, uiteindelijk met behulp van Marieke besloten om te stoppen en alleen verder te gaan, dankjewel dit is uiteindelijk het beste geweest en ik had het al veel eerder moeten doen.

Chantal - 12 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Marieke, ik wil jou bedanken voor de goede reading die je mij hebt gegeven, je hebt mij dingen laten inzien die ik eigenlijk ver had weggestopt. Ik wil jou hartelijk bedanken hiervoor, wij hebben zeker nog eens contact.

Chris - 13 December 2018

Beoordeling: 10

ben erg blij met de antwoorden tot nu toe dit geeft me energie

Rixt - 13 December 2018

Beoordeling: 10

please Marieke ik zie dat u ofline bent ik had zo gehoopt dat u er zou wezen nu ik heb uw raad nodig.

Shirley - 14 December 2018

Beoordeling: 7

Dagelijks kom ik hier voor Marieke, helaas is ze niet altijd direct beschikbaar maar ze is het wachten zeker waard.

Siegrid - 21 December 2018

Beoordeling: 10

Hoi Marieke, wil je bij deze hartelijk danken voor al jouw inzichten die jij mij hebt gegeven, je zat direct al op het goede spoor het klopte allemaal! Je was duidelijk en direct op een zeer prettige manier. Je waarnemingen zijn zo goed je bent echt een topper! In alles wat je ziet en voelt. Marieke je bent echt een aanrader, en erg fijn om mee te spreken.

Lisalora - 08 Januari 2021

Beoordeling: 10

Een dikke pluim voor Laila 🌼🌺Het was een heel leuk spontaan gesprek, open en vrij. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Jammer genoeg waren mijn credits op, wie weet, misschien kunnen we binnenkort het gesprek voort zetten. Ik hoop je dan weer snel te kunnen spreken, zit nog met een vraag...

Anna - 08 Januari 2019

Beoordeling: 8

Lieve Marieke wat ben ik blij dat ik een tijdje met jou heb kunnen spreken, vond het echt fijn! Je voelde de dingen goed aan. Bedankt voor alle wijze woorden en leerzame tips die je mij hebt kunnen geven.

Bert - 20 Juli 2019

Beoordeling: 10

Zo Marieke, wat ben ik toch weer super blij je gesproken te hebben je weet wel echt precies hoe het in het leven gaat en ben zo blij wat je er allemaal weer hebt uitgehaald dankjewel

Manon - 22 Augustus 2019

Beoordeling: 10

Wat was het weer een super fijn gesprek en wat ben je toch goed

Esmee Vis - 20 Oktober 2019

Beoordeling: 10

Marieke, ik wil je echt heel erg bedanken voor je hulp je woorden doen mij echt heel erg goed en kan gewoon weer positief vooruit kijken Dus nogmaals heel erg bedankt en tot de volgende keer als ik even met mezelf in de weg zit. Liefs Esmee

Laura - 05 Januari 2020

Beoordeling: 9

Ik ben heel erg geholpen door Marieke alles wat ze mij zei klopt! Ik kan nu weer verder met mijn leven! Echt een topper!!

Natascha springer - 11 Januari 2020

Beoordeling: 8

Heb ik nog niet

Desiree - 04 Februari 2020

Beoordeling: 10

Marieke is meteen duidelijk als je een foto meestuurt. Mijn heftige gevoelens voor iemand werden serieus bevestigd met haar antwoorden. Ga zo door Marieke, je bent echt hier de beste 😀

R - 16 April 2020

Beoordeling: 10

Heel erg bedankt voor al jouw hulp, goede tips en inzet om mij te helpen. Over veel dingen zo gelijk gehad, nu hopen dat de rest uit gaat komen.

Lotte - 28 Februari 2017

Beoordeling: 10

Marieke, ongelofelijk dat jij op basis van een foto zo veel kan vertellen over iemand!

Titiana - 05 Oktober 2020

Beoordeling: 10

Je bent echt een top vrouw met een super mooi hart, terwijl ik het heel moeilijk had heeft ons gesprek me echt super goed geholpen, ik wou dat ik u meer dan enkel een beoordeling als bedanking kan geven. Dankuwel xxx

Cecealanna25/cecilie dantes - 07 September 2020

Beoordeling: 10

99.9% of awsomeness👍👍👌👌Every single person who I have had the privilege to be in contact with has made such a difference for me and my life from the inside I and thankful that I came across all of you whom I have come across at the time that I did I feel like you guys are my friends I feel encouraged I have a different perspective I am so thankful for your time and encouragement end strangely even friendship at a time when I find myself going through strings motions I feel as though I am growing call on the inside each one of you has left me very powerful running message and has made me thinking re-evaluate a lot of things and give me and desire to keep on going and I am thankful for that at a time when I thought I had nobody here you guys are so far away but so close and I am thankful and I believe that you know it I really almost feel like we know each other or are you know me and I love it go to all of you whom I've come across during this trying time,.....and the times not over.... I don't want to give him names in particular or specifically. If we have come across the message then you have changed my life for the better help me grow and I can go on and on with thanks to you !!.... and with all of you combined my greatest lesson was or is the lesson of value and loving oneself trusting self how self can ascend I'm so much more powerful now thank you blessed be

Ruben - 01 September 2018

Beoordeling: 10

Laila, je hebt echt een bijzondere gave. Ik ben nog niet eerder iemand tegengekomen die met zoveel inzicht mij een reading kon geven, je hebt me geholpen zoals niemand anders kan, daar ben ik van overtuigd!

Cecealanna25/cecilie dantes - 07 September 2020

Beoordeling: 10

99.9% of awsomeness👍👍👌👌Every single person who I have had the privilege to be in contact with has made such a difference for me and my life from the inside I and thankful that I came across all of you whom I have come across at the time that I did I feel like you guys are my friends I feel encouraged I have a different perspective I am so thankful for your time and encouragement end strangely even friendship at a time when I find myself going through strings motions I feel as though I am growing call on the inside each one of you has left me very powerful running message and has made me thinking re-evaluate a lot of things and give me and desire to keep on going and I am thankful for that at a time when I thought I had nobody here you guys are so far away but so close and I am thankful and I believe that you know it I really almost feel like we know each other or are you know me and I love it go to all of you whom I've come across during this trying time,.....and the times not over.... I don't want to give him names in particular or specifically. If we have come across the message then you have changed my life for the better help me grow and I can go on and on with thanks to you !!.... and with all of you combined my greatest lesson was or is the lesson of value and loving oneself trusting self how self can ascend I'm so much more powerful now thank you blessed be

Mason - 11 April 2017

Beoordeling: 10

Bedankt voor al je goede zorgen en je betrokkenheid!

Noud - 15 Mei 2017

Beoordeling: 10

Prachtige meid en ze bied daarnaast een zeer verruimend inzicht.

Marjolijn - 21 Mei 2017

Beoordeling: 10

Zo jong en nu al zo veel kennis!

Saar - 09 Juli 2017

Beoordeling: 10

Laila is echt bijzonder, ik had niet gedacht dat ze zich zonder enige verdere informatie zo veel over mij kon weten.

Lieke - 04 Januari 2018

Beoordeling: 10

Ik heb met Laila veel meer inzicht gekregen door mijn dromen te begrijpen. Daarnaast weet ik nu beter wat ze inhouden en wat sommige dingen betekenen.

Hugo - 19 Januari 2018

Beoordeling: 10

Bedankt voor jouw tijd Laila. Ik heb er echt wat aan gehad! Ik kom vanavond nog bij jou terug.

Hailey - 12 Juni 2018

Beoordeling: 10

Bedankt voor je hulp Laila, ik kan nu zoals jij het noemt mijn 'gave' beter uiten en er beter mee omgaan!

Hannah - 10 November 2018

Beoordeling: 10

Ik had niet verwacht dat iemand van jouw leeftijd al zo'n goede paragnost kon wezen, dankjewel!

Ria - 08 Januari 2019

Beoordeling: 8

Je mag dan wel wat ouder zijn maar het lijkt wel alsof je daardoor juist ook meer ervaren bent. Ik heb veel aan je gehad, bedankt daarvoor. Ik moet alles ff laten bezinken maar kom zeker binnenkort weer eens bij je terug.

Lauren - 26 November 2018

Beoordeling: 10

Ik heb nu een aantal keer met je gesproken op de chat maar ik beveel je bij iedereen aan. Super hoe behulpzaam je bent en ook altijd kom je met goede raad.

Noor - 28 November 2018

Beoordeling: 10

Ik had regelmatig het gevoel dat er entiteiten in mijn huis waren, en hebt toen contact gezocht met Laila, zij heeft mij geleerd hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Zij vertelde mij ook dat ik waarschijnlijk hoog sensitief ben, en begeleid mij nu om te leren wat ik moet doen om daar niet bang voor te zijn. Laila is een supermedium

Hilde - 03 December 2018

Beoordeling: 10

Toen Laila mijn foto zag, voelde zij zonder dat ik ook maar één woord had gezegd wat er met mij aan de hand was! Ik raad daarom ook iedereen die met wat voor probleem dan ook zit eerst contact met Laila op te nemen.

Lianne - 05 December 2018

Beoordeling: 10

Wat een openbaring was dit, had dit veel eerder moeten doen!

Lucas - 08 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Laila, ik wil jou bedanken voor al jouw verruimende inzichten en het guduld wat je me bood op de momenten dat ik daar naar verlangde maar het niet goed kon benoemen. Voel mij na ieder gesprek met jou altijd weer een stuk frisser. Daarnaast kan ik nu zeggen dat het eindelijk goed gekomen is tussen mijn ex-vriendin en mij. Ik vind je een echte topper Laila.

Gabriella - 16 December 2018

Beoordeling: 10

Hoi Laila, Ik had me geen mooier consult kunnen wensen en de goede raad die je mij hebt gegeven, echt fantastisch! Je hebt correcte dingen over het verleden gezegd. Ik heb terug vertrouwen in de toekomst en weet nu dat het goed zal komen zowel op het werk als met hem.

Guusje - 19 December 2018

Beoordeling: 10

Hoi Laila, dank je wel. Ik kan mij voorstellen dat ik inmiddels bijna een stalker ben voor je, dankzij jou worden al mijn vragen goed en eerlijk beantwoord en luistert gelukkig naar mijn verhaal. Nogmaals mijn dank, Guusje

Spophie - 21 December 2018

Beoordeling: 10

Superblij dat ik gekozen had voor Laila! Zelfs hele fijne oefeningen geleerd die achteraf zo simpel bleken te zijn. Zij bracht mij gelijk tot rust en voelde me goed aan. Ik zal dit gesprek niet snel vergeten. In één woord geweldig!

Hedwig van der Heiden - 01 Februari 2020

Beoordeling: 10

Graag wil ik een mooie en lieve man die alles van mij begrijpt! Mijn zeer lieve man is in 2018 op 13 augustus overleden! Hij had een tumor in zijn lever en in zijn dikke darm en uitzaaingen! Ik wil graag als ik een bericht krijg van een medium ook graag een antwoord terug geven. Lieve en warme groet van Hedwig van der Heiden

Lisanne - 05 December 2018

Beoordeling: 10

Ik had dit veel eerder moeten doen, soms dan blijkt achteraf dat twijfelen alleen maar meer energie kost.

farida - 03 Augustus 2020

Beoordeling: 10

ik ben huidhoude

Schöeffaerts sandra - 17 Juli 2020

Beoordeling: 10

Mijn gevoel zegt me dat hij dingeñ ziet en voelt ,ïķ ga dat bïnnenkört uittesþen

lucienne - 05 Februari 2020

Beoordeling: 10

Stephanie dank je wel voor je reading, in de korte reading haalde je paar punten uit en was raak , ben benieuwd of 2020 mijn jaar is , mijn beste maatje is al jaren over gegaan en heb vrede ermee , dank je wel , liefs lucienne

Angelique - 02 Juni 2022

Beoordeling: 10

Stephanie is een zeer warme liefdevolle trouw persoon. Ze is een schat. Ze luistert naar je en geeft juiste terug. Ik ben haar dankbaar en we blijven contact houden. Je bent men grote steun. Liefs Angelique

Angelique - 05 Juni 2022

Beoordeling: 10

Stephanie heeft me veel geholpen en nog steeds. Ik ben haar heel dankbaar. Ik kan mezelf sterker geworden in leven. Heb enorm veel steun gehad en nog steeds. Bedankt lieve Stephanie

Antoinette - 16 Juli 2019

Beoordeling: 10

Lieve Frans, door u goede advies en raad mijn kluis sleutel terug gevonden precies op de omschreven plek helemaal top Kunnen we nu op vakantie met paspoort. Super

gerda - 09 Januari 2020

Beoordeling: 10

wat brengt 2020 gezondheid en financieel eerlijk aub gr gerda

Hedwig - 19 Februari 2020

Beoordeling: 10

Ik zoek een lieve intelligente man een beetje lang en slank! Kunt u mij helpen. En ik zoek een portretopdracht omdat ik geld geleend heb van mijn broer en hij heeft het nu heel moeilijk! En ik zoek een goede galerie zodat ik mijn schilderijen kan verkopen! Lieve en warme groet, Hedwig van der Heiden

Kristine - 08 Juni 2020

Beoordeling: 10

Geweldig ,eerlijk.

- 14 Juli 2019

Beoordeling: 10

Ik heb Nathan zojuist gesproken over het feit dat hij gister een voorspelling deed voor mij, en dat die al gisteren is uitgekomen. WOW Allebei hadden we dit niet zo snel verwacht. Ik vind de gesprekken me jou zo bijzonder en spontaan. Zonder dat ik ook maar iets aan info gaf wist u genoeg te vertellen over de situatie Dank u wel Nathan...

Jeanet - 28 November 2019

Beoordeling: 10

Stephanie kon zo goed mijn energie op pikken en toe van de ander. Het was heel erg spott on. Ze heeft heel veel twijfels bij mij weg genomen. Vragen beantwoord. Heb echt een heel fijn gesprek gehad met haar. Als ik weet wat heb, zou ik zo weer bij haar aankloppen. Liefs Jeanet

Mylene - 04 November 2019

Beoordeling: 10

Dank u voor de super hulp, heb helaas geen . Geld meer voor credits😪

Mylene - 05 November 2019

Beoordeling: 10

Ja graag mag u dat delen

Ik - 24 December 2019

Beoordeling: 10

Bijzondere man.

Caroline - 18 Februari 2020

Beoordeling: 10

aangename persoon

Ingrid - 14 Juli 2019

Beoordeling: 9

Mijn twijfel om een medium aan te spreken was groot, maar ik heb het toch gedaan. Ben terecht gekomen bij Tanja, en geloof mij het is het echt meer dan waard geweest. Zij heeft mij weer een goed gevoel gegeven over mijzelf.

wolfs anita - 23 December 2019

Beoordeling: 9

goed

Esmee - 17 Juli 2019

Beoordeling: 10

Niet normaal goed hoe je mij hebt geholpen met bepaalde dingen, ben gewoon zelf echt veel sterker komen te staan in het leven. Heb zoveel steun aan je gehad Stephanie ik kom nog regelmatig terug bij je voor een goed gesprek. Liefs Esmee

Petr - 31 Juli 2019

Beoordeling: 10

Mijn moeder is 1 5 jaar geleden gestorven.

Kellie - 17 Juli 2019

Beoordeling: 9

Lieve Rogier, dank je voor het mooie consult. Heel verfijnd voelde je alles aan bij mijn vriend. En de omstandigheden bij ons. Zijn emoties, zijn gevoelens.. Alles. Ook onze karakters kon je heel mooi omschrijven. Een topper

Assia - 16 Maart 2021

Beoordeling: 7

Hij is duidelijk maar niet specifiek duidelijk . Graag bv aanwijzen of hanteren.

Gerritje - 17 Juli 2019

Beoordeling: 10

Beste Marloes, wat een mooie reading heb jij mij gegeven zo zuiver, oprecht. Ik heb prachtige inzichten mogen ontvangen... Het was een bijzonder consult Ik neem zeker nog eens contact met jou op. Bedankt jij bent een topper

Roos - 22 Januari 2020

Beoordeling: 10

Wat ben jij een topper! Ik wou je nog laten dat ik helaas geen berichten meer kan versturen op deze website. Ik hoop dat je me wel nog een berichtje wil sturen met de informatie die je van de engelen hebt gekregen. Ik heb een heel fijn gesprek met je gehad, bedankt daarvoor! X

Angelique - 28 Mei 2020

Beoordeling: 6

Hoi Marloes,Ik kan niet anders reageren dan zo. Bedankt voor jouw reading, ik moet wel zeggen dat ik het redelijk algemeen vind en helaas nog geen antwoord hebt op mijn vraag die ik stuurde.

Sandra - 12 Juli 2020

Beoordeling: 6

Ik hoop gewoon dat ik antwoord krijg,dan kan ik ook weer verder.

Wilma - 17 Juli 2019

Beoordeling: 10

Ik was eigenlijk gewoon nieuwsgierig. En wat denk je? Hij heeft het gewoon goed Dankjewel Dirk

Diane Nooijens - 16 Juli 2022

Beoordeling: 8

Ik voelde dat we iets van overeenkomsten hadden met aanvoelingsvermogens,En ik wilde je bedanken voor de uitkomst van mijn vragen.

Manouk - 20 Juli 2019

Beoordeling: 9

Echt wat een gaves heb jij Dirk, ben helemaal verbaasd wat je allemaal over mij kon zeggen en ben er wel een beetje stil van. Echt super bedankt nogmaals

irene - 17 November 2019

Beoordeling: 7

hallo dirk ,ik,ben 62jaar,,mijne man is overleden 14 november 2016 ,,zal ik gelukkig leven ,, nieuwe vriend zal leren kennen? vriendelijke groeten ,,,irene

Hedwig van der Heiden - 15 Januari 2020

Beoordeling: 10

Ik heb mijn vriend in 2018 op 13 augustus verloren door een ernstige ziekte, Hij was 24 jaar dol op mij! Ik zoek nu weer een man die lief is en mij ook fijn vindt! Ik hoop er een te vinden. Lieve en veel liefs, Hedwig

Branda - 14 Mei 2020

Beoordeling: 9

Dirk is een betrouwbare en met een goed inzicht . Duidelijke antwoorden .

Simone - 17 Juli 2019

Beoordeling: 9

Petra, ik wil je bedanken voor het consult van zojuist. Ik heb lovende reviews gelezen dus vertrouw erop dat jouw voorspellingen uit zullen komen... Ik ben erg benieuwd In ieder geval heb je herkenbare dingen verteld. Je bent een erg prettig persoon om mee te praten. Ik voelde mij meteen heel rustig en prettig. Ik spreek je snel weer. Groetjes, Simone

Artur - 20 Maart 2021

Beoordeling: 10

Super

Mathieu Vanbelle - 23 April 2021

Beoordeling: 10

Een heel speciaal en magische gesprekken gehad, ik ben Petra zo dankbaar dat ze met wijze woorden me heeft geholpen in het leven waardoor ik positiever kan denken. Ik kan haar alles vragen en ze geeft altijd een mooie uitleg. een 10/10 krijgt ze van mij, groetjes Mathieu

Petr - 31 Juli 2019

Beoordeling: 10

Mijn moeder is 1 5 jaar geleden gestorven.

Gerard - 27 Juni 2019

Beoordeling: 9

Hans heeft mij ontzettend geholpen

Henny - 03 December 2018

Beoordeling: 10

Ria ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische foto reading die je mij gegeven heb. Hierna werd direct een hoop duidelijk en had ik ook wel vrij snel door wat ik verkeerd deed.

Mirten - 11 Mei 2020

Beoordeling: 10

Ik had een vraag ik krijg erge goede hulp van jullie maar geef me alsjeblieft hulp met kaarten of dergelijke van de nieuwe liefde in me leven en of dat de juiste jongen man voor mij is mijn relatie van nu die jongen blijft me erop wijze dat hij niet meer terug komt maar ik weet me geen raad hoe los ik dit op zeg mijn oma en mijn opa's en twee keer een tante dat ik veel van ze hoe en hoe het nu met ze gaat.Liefs Mirten Jacobs

Christiaan - 13 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Chantal, wat ben jij een kanjer! Recht door zee en to the point daar hou ik van. Jij voelt de dingen haarfijn aan. Jij geeft vertrouwen en bent standvastig in je waarnemingen ga door met je mooie werk. Voor mij ben je jij een topper Chantal.

Bert - 17 December 2018

Beoordeling: 10

Chantal heeft mij een geweldige foto reading gegeven, het was één waar ik alleen van had kunnen dromen maar nu werd het ook nog eens werkelijkheid. Ik ben zo blij met wat zij over die foto vertelde. Ik ben haar heel dankbaar hier voor. Dank je wel Chantal

Ritta - 19 December 2018

Beoordeling: 10

Superfijn gesprek heb ik gehad met Chantal, ik wou dat ik haar eerder had gevonden. Chantal is vanaf de start heel duidelijk en transparant naar mij geweest iets wat ik zeer waardeer en ook nog niet veel vaker had meegemaakt. Het gaf mij niet alleen kracht maar veel meer dan dat. Hartelijk dank Chantal

Miranda - 19 December 2018

Beoordeling: 10

Hey Chantal, dank je voor het mooie zuivere consult en de goede raad die jij me gegeven hebt. Je hebt correcte dingen over het verleden gezegd, ik heb inmiddels dan ook weer volledig vertrouwen in de toekomst en weet nu dat t goed zal komen op het werk.

Otto - 22 December 2018

Beoordeling: 7

Normaal ben ik niet zo van de reacties plaatsen of recenties, maar in dit geval heb jij het ook echt verdiend. Jij wist tot in de kern van het probleem te komen en je biedt dan ook nog een begeleiding. Een en al positiviteit, dank je wel medium Chantal.

Elsemiek - 22 Januari 2019

Beoordeling: 6

Chantal wat ben jij een warme maar vooral ook bijzondere vrouw, je leest mijn gestuurde foto's spat zuiver en daarnaast is het ook altijd raak met de door jou gegeven aanwijzingen.

Joop - 17 Juli 2019

Beoordeling: 10

Echt super tevreden en ben echt wel weer een stuk wijzer geworden, dankjewel voor je fijne consult

Famke - 29 Januari 2020

Beoordeling: 10

Chantal is een Kanjer. Eerste reading zat ze gelijk goed met alles. Mijn mond viel letterlijk open. Met veel heeft ze mij al geholpen om veder te gaan waar ik haar enorm dankbaar voor ben. Echt echt de moeite waard. Zo'n lieve vrouw met het hart op de goede plaats en altijd wilt helpen. Dankje wel lieve Chantal voor alles en nog !

Hein - 01 Mei 2017

Beoordeling: 10

Ik heb het gevoel wanneer ik bij mijn ouderlijk huis op zolder kom mijn vader daar aanwezig is die 15 jaar geleden overleden is. Mijn gevoel werd bevestigd en ik heb met mijn vader gecommuniceerd via Roos.

Ronny - 05 December 2018

Beoordeling: 10

WOW, wat ben ik verrast door jouw goede zorgen. Je bent een engel Chantal.

Francien - 29 Juni 2017

Beoordeling: 10

Nog bedankt voor de raad die jij me gaf Roos. Ik hoop dat er snel een mooie baan voor mij in het verschiet ligt, jij hebt mij daarbij geholpen en ook met mijn man. Kom zeker nog een keer terug was een geweldig consult Roos.

Redan - 15 December 2018

Beoordeling: 10

Al jaren voel ik de aanwezigheid van iemand die ik niet fysiek kan aanraken in mijn leven maar wel degelijk aanwezig is. Ik ben bijvoorbeeld een keer van de trap gevallen en viel voorover en vloog met mijn hoofd richting een bench voor de hond en ik voelde twee onzichtbare handen mij duwen in de lucht en ben toen net naast de bench terecht gekomen. Iedereen verklaarde me voor gek dat ik twee handen voelde, totdat ik met Roos sprak, ze begreep me meteen en dankzij haar weet ik dat het om mijn overleden opa die ik nooit gesproken heb, echt super fijn, ik voel nu zijn aanwezigheid steeds meer en steeds beter en ik wil het liefst met hem kunnen communiceren, ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken met behulp van Roos.

Henny - 16 December 2018

Beoordeling: 10

Lieve Roos, precies wat ik nodig had om de goede wolf weer een beetje te kunnen voeden. De puurheid is zichtbaar in je ogen en hoorbaar in je stem en woorden. Bedankt dat jij mij niet. Je raakt dat wat ik vanbinnen voel.

Famke - 08 Januari 2019

Beoordeling: 10

Lieve Roos, Je bent een bijzonder geweldig mens. Je hebt mij geholpen met verlies van mijn ouders vragen zijn beantwoord waar ik geen raad mee had of wat ik moest doen. Even terug blik na het verleden en een helpende hand naar de toekomst. Ben rustiger geworden in mijn hoofd en slaap al weer 2 nachten ongelooflijk. Roos is een aanrader Dankje wel voor alles. Liefs

Pjotter - 04 Maart 2020

Beoordeling: 10

Ik hou van je roos!

Liske - 26 November 2018

Beoordeling: 10

Ik heb je inmiddels ook bij de rest van mijn familie aanbevolen want ik heb het idee dat er veel meer mensen baat zouden hebben bij een spiritueel coach.

Loes - 28 November 2018

Beoordeling: 10

Ik ben zelf hoog sensitief en vind het fijn om dan te kunnen spreken met anderen die net als mij ook een gave hebben. Ria heeft mij met een stukje coaching en begeleiding verder kunnen helpen waardoor ik nu alles nog beter waar kan nemen.

Fleur - 11 December 2018

Beoordeling: 10

Hoi Chantal, bedankt voor het fijne maar vooral ook goede gesprek ik zat namelijk echt diep in de put. Jij gaf precies aan waar het probleem zat. Geweldig voel me weer helemaal fijn nu. Dank je wel Chantal.

Richard - 27 November 2018

Beoordeling: 10

Ze heeft mij echt goed geholpen. Ik ben haar hier echt dankbaar voor. En ik ga zeker verder met Chantal.

Vicky - 27 Januari 2020

Beoordeling: 10

Heeft mij al heel erg goed geholpen ik kan hans zeker aanraden alles wat hij zegt, doet heeft zo goed geholpen

Karin - 13 Maart 2017

Beoordeling: 10

Keer op keer wordt ik overdonderd door jouw gave's, bedankt en daarom laat ik hier een aanbeveling voor jou achter Raymond, niet allemaal met Raymond gaan chatten want dan heeft hij geen tijd meer voor mij. X

Renata - 03 Februari 2020

Beoordeling: 10

Hans is een grote steun in een moeilijke situatie in mijn leven. Hij heeft me bijgestaan met goede raad waardoor ik sterker geworden ben en ook positiever. Ik heb veel vertrouwen in hem en zijn hulp en voorspellingen.

Tonia - 16 Maart 2020

Beoordeling: 10

Hans is gewoon erg goed. Maakt zeer goed contact met overledenen.

lucienne - 21 Maart 2020

Beoordeling: 9

dank je wel

Tanja - 02 Juli 2020

Beoordeling: 9

Dank je wel voor je hulp en je goede tips. Ik ga mijn gevoel volgen.

Andries - 11 Januari 2017

Beoordeling: 10

Beste Raymond, bedankt voor al je hulp bij de vragen voor mijn dierbaren, je hebt me onwijs goed geholpen. Ik kom zeker binnenkort nog een keer bij je. Tot gauw!

Baudina - 11 September 2017

Beoordeling: 10

Bedankt voor jouw tijd. Ik kom vanavond nog terug.

Sharon Deman - 03 Februari 2023

Beoordeling: 10

Alle collectieve wijsheid bijeen ,… aanrader voor wie helderheid wil op al z’n vragen.

Merle - 23 December 2017

Beoordeling: 10

Heb een superfijn gesprek gehad met Raymond. Hele duidelijke en eerlijke antwoorden gehad waar ik zeker iets mee kan en ga doen. Hij is echt supergoed! Dankjewel en tot gauw! Liefs

Raymond - 15 Augustus 2018

Beoordeling: 10

Doordat jij mijn naamgenoot was had ik meteen al een klik met jou, alsof dit zo had moeten zijn, niet te geloven, ongelofelijk wat jij kan, ik had nooit meer verwacht te spreken met mijn overleden vriendin, maar dankzij jou heb ik met haar kunnen communiceren. Dankjewel Raymond.

Rixt - 11 November 2018

Beoordeling: 10

Mijn vader is na een lang ziektebed 3 maanden geleden overleden, nu zat ik hierna nog met diverse vragen en heb toen voor mezelf besloten om de hulp van een medium uit te proberen, ik heb met Raymond gesproken en hij heeft op wonderbaarlijke wijze contact gemaakt met mijn vader, ik heb er echt geen woorden voor. Dank je wel hiervoor en ook voor de antwoorden die ik met behulp van jou heb kunnen krijgen.

Mark - 16 December 2018

Beoordeling: 10

Hoi Raymond, dank je wel voor ons gesprek weer. De eerste keer dat ik bij je kwam zat je al met alles juist en nu weer. Je ziet precies wat er speelt, en ik ben heel erg blij met ons gesprek. Duidelijk en ook erg in detail. Ik spreek jou snel weer Raymond.

Elsje - 19 December 2018

Beoordeling: 10

Dag lieve Raymond, wat een fijn en verhelderend gesprek heb ik met jou gehad! Jij hebt mij echt goede antwoorden gegeven alhoewel ik niet met alles even blij was maar nu is alles wel zo veel malen duidelijker. Daanaast zit ik hierdoor meteen al lekkerder in mijn vel! Als ik weer eens wat te vragen heb, ben jij de eerste waar ik contact mee opneem. Hartelijk bedankt.

Jessica - 22 December 2018

Beoordeling: 10

Amazing Raymond echt waar, jij kan praten zoals geen ander kan. Hoe jij dingen verwoord is echt zo puur dat het gewoon eng is. Jij verstaat je vak zeer goed, ga vooral zo door!

Trudie - 28 Juli 2021

Beoordeling: 10

Bedankt Melissa voor jouw steun en antwoorden
0